Ploile aduc inundatii: Cod galben pentru 9 judete

Miercuri, 17 Iunie 2015, ora 16:23
4081 citiri
Ploile aduc inundatii: Cod galben pentru 9 judete
Foto: Ziare.com

Hidrologii au emis, miercuri, o atentionare cod galben de inundatii valabila, de la ora 16.00, in cinci bazine hidrografice de pe raza a noua judete.

Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, in intervalul 17 iunie, ora 16.00 - 18 iunie, ora 12.00, pe raurile din bazinele hidrografice Cerna (bazin superior si afluenti) - judetele Gorj si Caras Severin, afluentii mici ai Dunarii din judetul Mehedinti, Drincea, Desnatui (judetele Mehedinti si Dolj), Jiu bazin superior si afluentii sai din judetele Hunedoara, Gorj, Dolj si Mehedinti, afluentii Oltului inferior din judetele Valcea, Gorj, Dolj, Olt si Arges, Arges bazin superior si afluenti din judetele Arges si Dambovita se vor semnala scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie.

Cod galben de inundatii in sapte judete

Pe de alta parte, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor ridica, incepand cu data de 17 iunie 2015, ora 16.00, atentionarea cod galben din celelalte bazine hidrografice avertizate anterior.

Vin ploile: Cod galben de furtuni pentru doua treimi din tara

Atentionarea de inundatii a fost transmisa catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Administratia Nationala Apele Romane, Ministerul Administratiei si Internelor, mass-media, S.C. Hidroelectrica S.A. si Administratiile Bazinale de Apa: Somes-Tisa, Mures, Banat, Jiu, Olt, Arges-Vedea, Buzau-Ialomita, Siret.

Tot nu scapam de ploi: Inca doua avertizari de tip cod galben in jumatate de tara

Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
Geoană dă noi indicii despre candidatura sa: „Nu cred că a fost ultimul meu summit NATO, dar din această poziție, sigur”
Mircea Geoană este convins că summit-ul de la Washington la care a participat în calitate de secretar general adjunct al NATO nu a fost ultimul eveniment de acest gen la care ia parte, dar că...
Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
Clotilde Armand, primarul în funcție al Sectorului 1, a anunțat marți, 16 iulie, că a cerut Biroului Electoral Central să anuleze alegerile locale din Sectorul 1 din data de 9 iunie, în urma...
#cod galben inundatii, #avertizare hidrologica inundatii, #ploi avertizare inundatii , #cod galben
Comentarii
  1. De ce l-a ales Trump pe JD Vance drept candidat la postul de vicepreședinte
  2. Accident dramatic în Spania. Un autobuz cu zeci de pasageri s-a răsturnat la intrarea într-un tunel VIDEO
  3. Ion Cristoiu, convins că Donald Trump va fi asasinat înainte de alegeri: "Putem paria, el nu ajunge președinte"
  4. Un prezidențiabil o acuză pe ministra Justiției că a pierdut, „din nou”, extrădarea lui Ionel Arsene. „De ce nu a făcut informația publică?”
  5. Rusia critică propunerea lui Zelenski de a organiza "al doilea summit internaţional de pace". "Primul nu a fost deloc de pace”
  6. Tragedie la o piscină din Brașov. Două persoane au murit electrocutate
  7. Cele trei băuturi miraculoase recomandate de neurologi, care ajută memoria și previn demența. Elimină și riscurile de Alzheimer
  8. Incendiu puternic la un service auto din București. ISU a trimis 10 echipaje la fața locului FOTO VIDEO
  9. 10,8 miliarde de lei, contribuția BAT România la bugetul de stat în 2023
  10. Mizeria din fabricile de pâine și din patiserii, amendată dur de inspectorii sanitari. S-au dat sancțiuni de aproape 1,4 milioane de lei