26 de luni de la #Colectiv: Domnule Bodog, politicul si justitia protejeaza vinovatii si continua sa ucida

Sambata, 06 Ianuarie 2018, ora 08:25
5238 citiri
26 de luni de la #Colectiv: Domnule Bodog, politicul si justitia protejeaza vinovatii si continua sa ucida
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, afirma ca la Colectiv "politicul a ucis", iar "politicul si justitia protejeaza vinovatii si continua sa ucida". El afirma ca, la 26 de luni de la tragedie, nimeni nu a identificat problemele si nu a luat masurile care ar putea duce la evitarea unei noi "crime numite Colectiv".

"Domnule Ministru Bodog, unde este Raportul Colectiv? In ce stadiu se afla cele 4 sectii de mari arsi promise?", scrie Eugen Iancu, pe Facebook.

"Zilele astea vedem o lupta acerba pentru dreptate, pentru justitie, de fapt, pentru cine stapaneste justitia. Nu ca ar fi fost justitia foarte independenta pana acum. Unde au fost si unde sunt procurorii atunci cand vorbim de sanatate? Vorbim, zilnic, de mafia din sanatate, de manageri corupti, de medici spagari si afaceristi, de aparatura inutila cumparata cu milioane de euro, de miliarde cheltuite aiurea, fara sa avem un spital nou.

Unde sunt anchetele? Ce face Ministrul Sanatatii? Ce face Primul Ministru? Ce face partidul care promitea zeci de spitale regionale, nationale, intergalactice? A trecut un an si nu avem niciun proiect. Toata mizeria, toti hotii, asa-zisii zei ai medicinei sunt protejati, sunt acoperiti de ministri, de primari, de anchetatori", scrie Eugen Iancu in mesajul de pe Facebook.

Povesti cutremuratoare, la doi ani de la Colectiv. E timpul sa ne trezim si sa incetam sa mai fim complici

Acesta vorbeste despre faptul ca, la 26 de luni de la producerea tragediei, nu exista vinovati si nu s-au luat masuri.

"Au trecut 26 de luni de la Colectiv si nu avem nici macar o sectie de arsi construita, desi exista finantare de la Banca Mondiala. Au trecut 2 ani si doua luni de la Colectiv iar Ministrul Sanatatii tot nu are Raportul Colectiv. Au trecut 26 de luni si nimeni nu a identificat problemele si nu a luat masurile care sa duca la evitarea unei noi crime numite Colectiv", mai spune Eugen Iancu.

Potrivit acestuia, "vinovatii sunt protejati de hotarari politice la care procurorii adera cuminti".

"In Colectiv politicul a ucis. Dupa Colectiv, politicul si justitia protejeaza vinovatii si continua sa ucida. Domnule Ministru Bodog, unde este Raportul Colectiv? Care sunt masurile luate? In ce stadiu se afla cele 4 sectii de mari arsi promise?", isi incheie mesajul presedintele Asociatiei Coectiv.

Adevaratul cancer din sanatate este criza de umanitate. Cum am ajuns aici?

In urma incendiului din clubul Colectiv din seara de 30 octombrie 2015 si-au pierdut viata 64 de persoane - 27 in noaptea tragediei si 37 ulterior, in spitale din Bucuresti si din strainatate.

Incendiul a izbucnit in timpul unui concert sustinut in clubul Colectiv de trupa rock bucuresteana Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul "Mantras of War". Solistul Andrei Galut este singurul membru al trupei care a supravietuit tragediei.

Eveniment Quarterly Report

Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Asumarea răspunderii Guvernului în Parlament. USR nu depune moțiune de cenzură, dar contestă legea la CCR
Vicepreşedintele USR Dan Barna a declarat marţi, după angajarea în Parlament a răspunderii Guvernului pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare, că o moţiune de cenzură nu are...
Marcel Ciolacu anunță impozitarea cu 70% a averilor ilicite: ”Vom confisca pe scară largă bunurile provenite din evaziune” VIDEO
Marcel Ciolacu anunță impozitarea cu 70% a averilor ilicite: ”Vom confisca pe scară largă bunurile provenite din evaziune” VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat marţi că Guvernul va creşte masiv amenzile, va confisca pe scară largă bunurile provenite din evaziune şi va impozita cu 70% tot ce înseamnă avere...
#colectiv iancu mesaj Bodog raport masuri, #incendiu colectiv masuri , #Colectiv