Tanarul retinut dupa ce a injunghiat un elev de 15 ani consuma droguri

Marti, 19 Februarie 2013, ora 11:19
2149 citiri
Tanarul retinut dupa ce a injunghiat un elev de 15 ani consuma droguri

Tanarul de 18 ani din Targoviste retinut dupa ce a injunghiat in gat un elev de 15 ani care a murit la spital consuma droguri in ultima perioada, afirma tatal vitreg al acestuia, precizand ca "din cauza anturajului" baiatul renuntase la scoala.

"Am ramas stupefiat cand am auzit ce s-a intamplat. La inceput a fost un copil foarte cuminte. Apoi, din clasa a V-a anturajul l-a stricat. A inceput sa fumeze, iar in ultimul timp lua droguri. Tigari de-alea, stiu eu ce fumeaza? Droguri", a spus Vasile Vasilescu, tatal vitreg al agresorului.

Mama tanarului, insa, a negat ca fiul sau ar consuma droguri: "Nu-l credeam in stare de asa ceva. Nu consuma droguri".

Tanarul de 18 ani acuzat ca a injunghiat in gat un elev de 15 ani care a murit la spital a fost retinut, in noaptea de luni spre marti, pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, sub acuzatia de omor calificat. Marti, el va fi dus la Tribunalul Dambovita cu propunerea de arestare preventiva.

Luni seara, anchetatorii au gasit cutitul cu care tanarul este acuzat ca l-a injunghiat in gat pe elevul de 15 ani de la un liceu din Targoviste, arma alba fiind descoperita la locuinta suspectului, din localitatea Razvad, si nu la locul indicat initial de catre acesta procurorului de caz si politistilor, si anume o zona de pe un pod peste raul Ialomita. Ulterior, tanarul a recunoscut ca a ascuns cutitul la locuinta sa din Razvad, comuna invecinata cu municipiul Targoviste.

Iulian Vlad, suspectat ca l-a injunghiat in gat pe Alexandru Andrei S, elev in clasa a IX-a la Colegiul Economic "Ion Ghica" din Targoviste, a fost audiat mai multe ore de catre procurorul de caz la Parchetul Tribunalului Dambovita, dupa ce fusese audiat la Politia Targoviste, fiind acuzat de omor calificat, infractiune pedepsita cu inchisoarea intre 15 si 25 de ani.

Tanarul si-a recunoscut fapta, luni seara, in fata anchetatorilor, afirmand ca nu-l cunostea pe elev si ca totul s-a petrecut inopinat, dupa ce s-au ciocnit unul de celalalt, dupa care i-a indrumat pe politisti la locul unde sustinea initial ca a aruncat cutitul, respectiv in raul Ialomita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#injunghiat tanar Targoviste, #droguri elev Targoviste , #consum de droguri