Ziare.com

Tu ai facut primul milion? Din banii tai, contrabandistii au reusit deja

Marti, 29 Aprilie 2014, ora 19:03

   

Tu ai facut primul milion? Din banii tai, contrabandistii au reusit deja
In perioada noiembrie 2013-martie 2014 s-a derulat prima campanie impotriva contrabandei cu tigarete din regiunea nord-vest a tarii.

Campania, organizata de agentia de comunicare pastel, faracontrabanda.ro si Euromonitor Business Consulting Services, cu sprijinul JTI Romania, a avut ca obiectiv informarea populatiei cu privire la anumite aspecte mai putin cunoscute ale acestui fenomen, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

Mesajului principal al campaniei a fost: "Tu ai facut primul milion? Din banii tai, contrabandistii au reusit deja! Nu sprijini contrabanda cu tigarete!".

"Profitul inregistrat de un contrabandist la un TIR cu tigarete se ridica la un milion de euro. Oamenii trebuie sa inteleaga ca, desi la prima vedere poate parea ca au facut o afacere buna, afacerea de fapt este a contrabandistilor, care se imbogatesc pe seama lor.

Autoritatile fac eforturi semnificative in vederea destabilizarii retelelor de contrabanda, insa este importanta si informarea, educarea si implicarea publicului", a declarat Ioana Mucenic, managing partner pastel.

Campania a fost lansata in noiembrie 2013. Reprezentantii Politiei de Frontiera au sprijinit initiativa, prin distribuirea de materiale cu mesajul campaniei si informatii legislative despre contrabanda, in punctele vamale, se mai arata in comunicat.

In cadrul campaniei, pastel a incheiat parteneriate cu Primariile judetene, Regiile de transport in comun si Agentiile pentru Ocuparea Fortei de Munca din judetele din regiunea nord-vest.

In total, noua institutii publice si-au oferit sprijinul, peste 1.000.000 de vizitatori unici din mediul online regional au fost expusi mesajului, banner-ul online a inregistrat peste 1.000.000 de vizualizari, iar mesajul a fost comunicat direct catre 235.000 de fumatori adulti.

De asemenea, au fost realizarea flyere care au imitat bancnota de 100 de lei, pe verso-ul acesteia regasindu-se vizualul campaniei.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2751 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Lasatzi-va de fumat si de escroci atzi scapat!

E cea mai rentabila decizie pe care orice fumator o poate adopta!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor