Prefecturile pot functiona cu maxim 10 angajati

Sambata, 29 Mai 2010, ora 17:34

   

Prefecturile pot functiona cu maxim 10 angajati
Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea-Stancu, crede ca prefecturile pot functiona cu maxim 10 oameni in conditiile de crizei, aceasta putand fi o formula prin care s-ar putea face ceva economii la bugetul de stat.

In opinia sa, in actual forma, rostul prefecturilor este ambiguu, mai ales ca doar verifica modul de implementare al programului de guvernare in teritoriu. Lucru care s-ar putea face destul de usor cu un prefect, un secretar si 7-8 oameni in teren. De aici s-ar putea face reduceri lejer, vreo 1.000-1.200 persoane.

Gheorghe Bunea Stancu, care este si trezorierul PSD, a recunoscut ca, pe de alta parte, totusi, din cauza incompetentei Guvernului, care nu a luat masuri pentru dezvoltarea mediului privat, acum, chiar daca sunt dati afara acesti 1.200 de oameni, tot nu s-ar rezolva nimic deoarece ei nu ar avea unde se duce.


Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2045 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
XERESS
rank 3
de acord,..
dar cum sa-i dea afara pe PD-Leii angajati de curind?
Roninul
rank 2
Beat- cui sau beat- cuc,dle Bunea?
Respect Braila pt. doua lucruri: telemeaua grozava si femeile cele mai frumoase! Banuiesc ca ai adormit in picioare si in cadere te-ai trezit dand declaratii belicoase.Stai tati cuminte la Judeteana,si da pasiente,daca tu crezi ca rolul prefecturilor este "ambiguu". Dle. pres. Ponta trimiteti-l pe Georgica la scoala sa repete ultima clasa,ca este "varza" la logica!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor