Coronavirus România. Peste 4.000 de cazuri noi și 167 de copii internați în spitale
Stiri / coronavirus 15 septembrie
Autoritățile au emis miercuri, 15 septembrie, un nou raport privind evoluția situației epidemiologice din România. Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 4.004 cazuri noi de COVID-19 și 81 de decese. Numărul pacienților internați la terapie intensivă a ajuns la 696, dintre care 9 minori. În urmă cu o zi, marți, 14 septembrie, au fost 3.929 de infectări și 96 de decese. La ATI erau 675 de pacienți. Până astăzi, 15 septembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 1.130.586 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.070.645 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.004 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Până astăzi, 35.215 persoane diagnosticate cu ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei coronavirus 15 septembrie . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: coronavirus 15 septembrie.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - coronavirus 15 septembrie, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Stiri