Coronavirus România Cinci decese cauzate de boală au fost raportate în ultimele 24 de ore. A scăzut simțitor numărul cazurilor noi
Stiri / coronavirus 2 august 2021
Autoritățile au emis luni, 2 august, un nou raport privitor la evoluția pandemiei de COVID-19 în România. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 137 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). Comparativ, în cursul zilei de duminică, 1 august, au fost raportate 152 de îmbolnăviri noi. În intervalul 01.08.2021 (10:00) – 02.08.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 5 decese (2 bărbați și 3 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitale din județul Călărași, Cluj, Neamț, Satu Mare și Timiș. Dintre acestea, 1 a fost înregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani, 1 la categoria de vârstă 60-69 ani, 1 la categoria de vârstă 70-79 ani și 2 la categoria de vârstă peste 80 ani. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au înregistrat comorbidități. În ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei coronavirus 2 august 2021 . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: coronavirus 2 august 2021.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - coronavirus 2 august 2021, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.