Coronavirus Romania. Sase decese si 73 de cazuri noi, raportate in ultimele 24 de ore. La ATI sunt 80 de pacienti
Stiri / coronavirus 29 aprilie
Autoritatile au transmis marti, 29 iunie, ca 73 de cazuri noi si sase decese au fost raportate la nivel national, in ultimele 24 de ore. La ATI mai sunt internati 80 de pacienti. In acelasi timp, autoritatile au raportat nu mai putin de 288 de decese anterioare si care nu erau raportate. De la inceputul pandemiei pana in prezent, in Romania au fost confirmate 1.080.740 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID - 19). 1.045.351 de pacienti au fost declarati vindecati. Cazuri noi si decese, in 24 de ore In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 73 cazuri noi de persoane infectate cu SARS - CoV - 2 (COVID - 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Pana astazi, 33.605 persoane diagnosticate cu infectie cu SARS - CoV - 2 au decedat. In intervalul 28.06.2021 (10:00) - 29.06.2021 (10:00) au fost raportate de catre INSP ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei coronavirus 29 aprilie . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: coronavirus 29 aprilie.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - coronavirus 29 aprilie, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.