Coronavirus România. Creștere îngrijorătoare a numărului de infectări COVID-19. Un deces raportat în ultimele 24 de ore
Stiri / coronavirus 4 august 2021
Conform raportului zilnic privitor la evoluția pandemiei de COVID în România, trimis miercuri, 4 august, numărul de noi îmbolnăviri se ridică la 271 de cazuri. Față de ultima raportare, au fost înregistrate cu 38 de cazuri mai mult. Este cel mai mare număr de îmbolnăviri înregistrat în ultimele două luni. Comparativ, în ziua precedentă, au fost semnalate doar 233 de cazuri noi. În intervalul 03.08.2021 (10:00) – 04.08.2021 (10:00) a fost raportat de către INSP un decese (bărbat), al unui pacient infectat cu noul coronavirus, internat într-un spital din județul Maramureș. Decesul a fost înregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani și pacientul a prezentat comorbidități. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 456. Dintre acestea, 67 sunt internate la ATI.

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei coronavirus 4 august 2021 . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: coronavirus 4 august 2021.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - coronavirus 4 august 2021, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Stiri