8 din 17 decese de COVID-19 din Romania au fost la Suceava

Joi, 26 Martie 2020, ora 10:22
3393 citiri
8 din 17 decese de COVID-19 din Romania au fost la Suceava
Foto: Arhiva Ziare.com

Opt dintre cei 17 romani infectati cu coronavirus care au murit in tara noastra au fost internati in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Suceava.

Ultimele doua decese din Suceava au fost anuntate miercuri. Iata cele 8 cazuri fatale de la Suceava.

Miercuri (25 martie)

8. O femeie de 70 ani care a fost internata in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Suceava si care a fost confirmata pe data de 25 martie.

7. O femeie de 70 ani care a fost internata in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Suceava si care a fost confirmata pe data de 25 martie (nu e vorba de aceeasi persoana).

6. Un barbat de 52 ani internat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID-19 in data de 23 martie.

Marti (24 martie)

5. O femeie de 64 de ani, internata in stare grava in Spitalul Judetean Suceava - sectia ATI, unde a fost intubata. Femeia a fost transferata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi, unde a decedat. Ea suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atriala) si a avut istoric de calatorie in perioada 13-29 februarie in Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

4. Un barbat de 71 ani, pacient la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, fara posibila expunere precizata. Avea afectiuni medicale cronice pre-existente.

3. Un barbat de 59 ani, pacient la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, fara posibila expunere precizata. Avea afectiuni medicale cronice pre-existente.

Luni (23 martie)

2. Un barbat, de 71 ani, internat anterior la Suceava in sectia de cardiologie, unde este posibil contact cu pacienta transferata la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi.

1. O femeie in varsta de 72 ani, internata in data de 21 martie 2020 in Spitalul Judetean Suceava, cu afectiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare), dar fara context epidemiologic (nu are istoric de calatorie, nu a venit in contact cu o persoana confirmata pozitiv).

Citeste si Asistenta al carei sot a murit in Suceava, unde nu sunt nici acum echipamente: Vom muri pe capete. Romania, trezeste-te!

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#morti coronavirus Suceava, #coronavirus Romania , #coronavirus