DOCUMENTE Acestea sunt modelele de adeverinta si declaratie necesare dupa intrarea in vigoare a noilor masuri anti-pandemie

Vineri, 26 Martie 2021, ora 15:04
6721 citiri
DOCUMENTE Acestea sunt modelele de adeverinta si declaratie necesare dupa intrarea in vigoare a noilor masuri anti-pandemie
Politia va cere aceste documente FOTO Politia Capitalei

Autoritatile au decis aplicarea unor noi restrictii in Romania, care vor intra in vigoare in localitatile in care rata de infectare depaseste 4 la mia de locuitori, respectiv 7.5, in contextul celui de-al treilea val al pandemiei de COVID-19.

Astfel, conform, hotararii CNSU, circulatia va fi restrictionata de la ora 20.00, fata de ora 22.00, cat este acum, iar magazinele vor fi inchise de la ora 18.00, in zilele de vineri, sambata si duminica in localitatile in care rata de infectare este peste 4.

Premierul Florin Citu anunta de cand se aplica noile restrictii

In localitatile in care indicele depaseste 7,5 aceste restrictii se aplica pe toata durata saptamanii. De asemenea, vor fi inchise salile de sport/fitness, in localitatile in care rata de infectare este mai mare de 4. Aceste restrictii au fost decise de CNSU si aprobate in sedinta de joi seara a Guvernului.

Autoritatile au publicat modelele de adeverinta de la angajator, respectiv de declaratie pe proprie raspundere pentru cele doua intervale orare de restrictionare care vor fi necesare incepand de astazi.

GRAFIC Ilfovul, primul judet unde circulatia nu va mai fi permisa dupa orele 20.00 in timpul saptamanii. Situatia in Bucuresti

Modelul declaratiei pe propria raspundere si al adeverintei de la angajator pentru localitatile care depasesc rata de incidenta de 4 la mie (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sambata si duminica), respectiv 7,5 la mie (necesar a fi folosite in toate zilele saptamanii).

Modelul declaratiei pe propria raspundere si al adeverintei de la angajator pentru toate localitatile, indiferent de rata de incidenta (nivelul de raspandire a virusului).

In noaptea de Paste, circulatia va fi permisa in intervalul 20.00 - 02.00, pentru ca oamenii sa poata participa la slujbele de Inviere. Masurile vor fi valabile si pentru Pastele catolic, si pentru cel ortodox.

Prefectul Alin Stoica: "Vom convoca CMBSU imediat dupa ce va fi publicata hotararea de Guvern privind noile restrictii"

Noile restrictii au fost anuntate, la finalul sedintei de guvern, de catre premierul Florin Citu, secretarul de stat Raed Arafat si ministrii Sanatatii, Vlad Voiculescu, Educatiei, Sorin Cimpeanu, si Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Circulație greoaie pe Valea Oltului. Trafic cu restricții din pricina lucrărilor la ieșire din Călimănești
Circulație greoaie pe Valea Oltului. Trafic cu restricții din pricina lucrărilor la ieșire din Călimănești
Șoferii care circulă pe Valea Oltului ar fi bine să se înarmeze cu multă răbdare deoarece traficul este greoi din cauza unor lucrări la ieșire din localitatea Călimănești....
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#declaratie pe proprie raspundere, #adeverinte angajator, #pandemie, #coronavirus, #circulatie , #coronavirus