Au venit la priveghi si s-au ales cu amenzi pentru ca nu respectau masurile sanitare. Politia a sanctionat 23 de persoane

Miercuri, 31 Martie 2021, ora 11:50
2259 citiri
Au venit la priveghi si s-au ales cu amenzi pentru ca nu respectau masurile sanitare. Politia a sanctionat 23 de persoane
Au mai ramas doar cei din familia defunctului FOTO amator

Mai multe persoane care au mers la o capela din comuna Berceni, Ilfov, pentru a-si lua ramas bun de la un tanar decedat, s-au ales cu amenzi pentru ca nu respectau masurile sanitare.

"La data de 30 martie, in jurul orelor 19.30, politistii orasului Popesti Leordeni impreuna cu jandarmi s-au sesizat din oficiu cu privire la prezenta mai multor persoane la un priveghi, care se desfasura la capela unei biserici din comuna Berceni, in cauza nefiind respectate masurile de protectie sanitara.

Au fost identificate 23 de persoane care nu respectau masurile sanitare, acestea fiind sanctionate contraventional, conform Legii 55/2020, cu amenzi in valoare de 1.370 de lei", a transmis IPJ Ilfov.

La capela au mai ramas doar persoanele din familia celui decedat.

Incepand cu 30 martie, de la orele 22, orasul Popesti Leordeni si comuna Berceni au intrat in carantina din cauza numarului mare de infectari.

Vedeti AICI lista completa cu localitatile din Ilfov intrate in carantina de la aceasta data si perioada in care sunt impuse restrictiile.

Peste 200 de amenzi aplicate la protestele fata de masurile anti-pandemie. Pentru ce au fost sanctionati manifestantii

Amenzi de peste 1,4 milioane de lei, la nivel national

In ultimele 24 de ore, politistii si reprezentantii celorlalte autoritati cu atributii in domeniu au continuat actiunile de verificare a modului in care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, peste 7.300 de politisti, impreuna cu jandarmi, politisti de frontiera, cadre ISU, politisti locali, reprezentanti ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sanatatii, Ministerului Muncii si Protectiei Sociale, Ministerului Transporturilor si ai autoritatilor publice locale, au desfasurat 817 actiuni de verificare, la nivel national.

Au fost efectuate 71.594 de verificari cu privire la respectarea masurilor si interdictiilor impuse.

In urma actiunilor punctuale de control, au fost aplicate 5.559 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.454.655 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
După 21 de zile, un tânăr de 28 de ani, care a incendiat o mașină, a fost în sfârșit depistat de oamenii legii. A fost găsit la Chiajna, acolo unde locuia fără forme legale. A fost...
Priveghiul interlopului Corduneanu, organizat la restaurant. Ce spun autoritățile: ”Nu există așa ceva!”
Priveghiul interlopului Corduneanu, organizat la restaurant. Ce spun autoritățile: ”Nu există așa ceva!”
Priveghiul fostului lider al clanului Cordunenilor, Costel Corduneanu, are loc la restaurantul La Castel, de lângă Iași, acolo unde trupul neînsuflețit a fost depus într-un cort, Green View...
#priveghi, #masuri anti pandemie, #Amenzi, #coronavirus, #Ilfov , #coronavirus
Comentarii
Poza NiktamerGigi
NiktamerGigi
rank 5
Poza Constant
Constant
rank 5
Hauoleu teteo, ce jale a fost ...