Armata a iesit pe strazi in Bucuresti (Foto&Video)

Miercuri, 25 Martie 2020, ora 15:29
13983 citiri
Armata a iesit pe strazi in Bucuresti (Foto&Video)
Foto: Facebook/Ministerul Apararii Nationale

La o zi dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca armata va iesi pe strazi, primele vamtac-uri au iesit pe strazile Capitalei.

Inca de la orele amiezii, de cand au intrat in vigoare masurile mult mai restrictive in lupta contra noului coronavirus, primele vamtac-uri au aparut in Piata Unirii.

Ministerul Apararii Nationale a postat si pe pagina de Facebook un clip in care un Humvee pleaca pe strazile din Bucuresti.

"Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi! Militari din mai multe structuri ale Fortelor Terestre Romane au plecat in misiune. Toate masurile sunt luate in vederea limitarii raspandirii virusului. Impreuna suntem mai puternici!

Incepand cu ora 12.00 au intrat in vigoare restrictiile de circulatie pe durata starii de urgenta. Iesiti doar daca aveti urgente si nu uitati sa aveti la voi documentul de identitate si adeverinta sau declaratia pe proprie raspundere. #RomaniaFiiPuternica", este mesajul care insoteste clipul.

Nu a durat mult pana cand au inceput sa apara vocile care au criticat masura si au transmis ca soldatii ii intimideaza pe oameni, insa autoritatile sustin ca nu exista motive de panica, militarii fiind prezenti pe strazi doar pentru a-i ajuta pe politisti.

Astazi este prima zi de izolare totala in Romania, Ordonanta Militara nr.3 privind masurile de prevenire a raspandirii COVID-19 fiind publicata, in noaptea de marti spre miercuri, in Monitorul Oficial.

In ce conditii mai putem iesi din casa. Modele de adeverinta si declaratie

Aceasta instituie un nou regim de deplasare pentru toti cetatenii Romaniei. Astfel, mai avem voie sa iesim din casa doar in anumite conditii si avand anumite documente justificative (adeverinta sau declaratie) la noi.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

Iata la cati ani de inchisoare pot ajunge pedepsele pentru incalcarea carantinei

A.G.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#armata strazi Bucuresti, #militari Bucuresti coronavirus , #coronavirus
Comentarii
Poza RAGNEA
RAGNEA
rank 5
"Dar aviatia si marina cind ies pe strada",
Poza Saegetus
Saegetus
rank 3