Beatrice Mahler, managerul Institutului "Marius Nasta": Numarul de solicitari este mult peste ceea ce externam in fiecare zi

Duminica, 26 Iulie 2020, ora 14:42

   

Beatrice Mahler, managerul Institutului "Marius Nasta": Numarul de solicitari este mult peste ceea ce externam in fiecare zi
Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti, a declarat duminca ca la institutul pe care-l conduce toate paturile din pavilionul COVID sunt ocupate de pacienti. In plus, ea a subliniat ca numarul de cazuri de infectare cu coronavirus ar putea creste deoarece "masurile pe care le recomandam nu sunt respectate de toata lumea".

"Eu spun ca este un trend care nu poate sa fie decat ingrijorator pentru valoarea pe care o reprezinta la numarul de teste si mai ales daca ne gandim ca astazi este duminica si asa cum stim, numarul de teste este usor scazut fata de perioada din cursul saptamanii. Este o cifra mare care sper ca va induce in randul populatiei sentimentul de responsabilitate. (...)", a declarat aceasta la Digi24.

Intrebata daca cazurile de COVID ar putea creste, Beatrice Mahler a declarat "ca acest lucru s-ar putea intampla pentru ca asa cum am vazut inca, masurile pe care le recomandam cu totii nu sunt respectate de toata lumea si acest lucru ar putea sa duca in urmatoarea saptamana inca la o crestere a numarului de cazuri. Sa speram ca masurile de izolare a persoanelor pozitive si de testare, care s-a marit intr-un mod vizibil, va duce la limitarea, dar nu in urmatoarea saptamana, probabil in urmatoarele doua saptamani, a numarului de noi pacienti pozitivi".

In Insitutul Marius Nasta, in pavilionul COVID, paturile sunt ocupate 100%, a mai spus medicul. "Pentru ca presiunea a fost foarte mare, ieri, zona de suspecti a fost ocupata tot de pacienti confirmati. Vreau sa spun ca in acest moment, din cei 78 de pacienti, doar doi sunt asimptomatici. Numarul de solicitari este mult peste ceea ce externam in fiecare zi. (...) Din pacate in acest moment nu avem un vaccin, nu avem alte masuri decat cele de evitare a contactului cu persoanele bolnave si de a izola persoanele bolnave pentru a limita transmiterea infactiei".


Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3021 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
cartophil
rank 5
Criminalii Dorneanu-kgb, Renata Weber, Ciolacu/Ponta impreuna cu
armata de asasini in serie din P$D trebuie sa plateasca pentru Holocaustul declansat impotriva romanilor. Procura trebuie sa inceapa de urgenta cercetarea acestor ucigasi calificati, care organizat si metodic trimit oamenii nevinovati la moarte. Sunt crime impotriva umanitatii, imprescriptibile, incepeti sa va temeti, bratul legii o sa ajunga pana la urma si la voi !!!!!!
BaronLucovid
rank 5
"din 78 de pacienti 2 sunt asimptomatici"
76 au simptome de intoxicatie cu kaletra si clorochina
Utilizator sters
Iar apare trompeta asta?
Cam des? Mai face ceva Mahleritza in afara de a se exhiba prin mass-media toata ziua? Cand se dezinfectau spitalele cu zoaie de la Hexa Pharma nu am auzit-o dand nimic pe gură. Acum se lamentează in fiecare zi ca o bocitoare.
attila
rank 5
Tara trebuie
sa asculte numai de valeanu si ciolacu
tarfrad
rank 5
Aha...
S-au terminat concediile pe litoral?
Asta se intamplă dacă lumea ascultă propaganda psd...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor