Zonele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Capitala, peste 450 de imbolnaviri cu noul coronavirus

Sambata, 27 Februarie 2021, ora 13:32
3091 citiri
Zonele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Capitala, peste 450 de imbolnaviri cu noul coronavirus
Bucuresti FOTO PIxabay

Bucuresti si Timis raporteaza cele mai multe infectii cu noul coronavirus din Romania, fiind urmate de judetele Cluj, Brasov si Constanta.

Capitala are 457 de noi cazuri de imbolnavire cu virusul SARS-CoV-2, la o rata de incidenta de 2,46. Totalul infectiilor din cel mai mare oras al Romaniei a ajuns la 128.910. Ilfov are 103 noi cazuri de imbolnavire cu virusul SARS-CoV-2.

Timis raporteaza sambata, 27 februarie, 342 de cazuri noi de infectie, ceea ce duce totalul la 38.825. Orasul are o incidenta de 4,78 la mia de locuitori.

Cluj are 266 de noi cazuri si se apropie de 40.000 de infectii. Orasul se afla, in continuare, in scenariul galben al pandemiei, cu o rata de 2,91 la mia de locuitori.

Brasov se apropie de scenariul rosu

Brasov se apropie de scenariul rosu al pandemiei, raportand o rata de incidenta de 2,85 la mia de locuitori, cu 174 noi infectii.

Constanta, cu o rata de incidenta de 1,45 la mia de locuitori, are 125 de noi cazuri si trece de pragul de 32.000 de infectii in judet.

Maramures, judetul cu a doua cea mai mare rata de incidenta din tara, are 117 noi bolnavi diagnosticati oficial si un total de 16.848 de persoane infectate.

Autoritatile au raportat 54 decese si 3.432 de noi infectii cu virusul SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore. In sectiile de anestezie si terapie intensiva sunt internati 997 de pacienti, potrivit datelor transmise sambata, 27 februarie.

Timis si Maramures sunt singurele judete cu o rata de infectie mai mare de 3 la mia de locuitori, in timp ce Cluj, Ilfov si Brasov se apropie de scenariul rosu al pandemiei de coronavirus.

Mai puteti citi:

  • Gabriela Firea a postat o fotografie cu deputatii USRPLUS care au votat contra finantarii schitului de la Muntele Athos: "Vi-i las aici cu nume si chip"
  • Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: "Am dat examen in engleza, in Ucraina". Cum arata documentul
  • Cum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubit
  • Marian Godina a dezvaluit salariul pe care-l incaseaza dupa 15 ani in Politie: "Vi se pare mult pentru un politist de la mascati?"
  • Culisele primei victorii a lui Clotilde Armand in conflictul cu Romprest. Ce se intampla in instanta cu "razboiul gunoaielor" din Sectorul 1
  • Avarie majoră la Termoenergetica. Firea nu pierde ocazia să-l atace pe Nicușor Dan, pentru că jumătate dintre bucureşteni se spală cu apa încălzită la ibric
    Avarie majoră la Termoenergetica. Firea nu pierde ocazia să-l atace pe Nicușor Dan, pentru că jumătate dintre bucureşteni se spală cu apa încălzită la ibric
    ELCEN a anunţat o avarie majoră la reţeaua de termoficare operată de Termoenergetica, CET Bucureşti Vest fiind indisponibilizată, iar CET Grozăveşti neputând fi pornită. În acest...
    Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
    Femeie urmărită în trafic de soț și bătută prin geamul spart al mașinii. Unde a fost prins agresorul
    Poliția Capitalei a anunțat că un bărbat de 53 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, după ce şi-a urmărit soţia în trafic, a spart geamul maşinii şi a lovit-o. A fost...
    #Bucuresti, #Timis, #Covid 19, #coronavirus , #coronavirus