China a aprobat vaccinul Sinovac pentru uz public general

Sambata, 06 Februarie 2021, ora 12:10
2558 citiri
China a aprobat vaccinul Sinovac pentru uz public general
China a aprobat vaccinul contra COVID-19 Sinovac FOTO Hepta.ro

Sinovac Biotech a anuntat, sambata, ca vaccinul anti-Covid a fost aprobat de specialistii din China pentru uz public general, potrivit Reuters.

Este al doilea vaccin aprobat de China pentru folosirea de catre oameni, dupa cel dezvoltat de institutul din Beijing afiliat la China National Pharmaceutical Group (Sinopharm) aprobat in decembrie.

Inainte de aprobari, ambele vaccinuri au fost deja folosite in programul de vaccinare din China, vizand in principal grupurile cheie considerate a fi cu un risc mai mare de expunere la virus.

Indonezia, Turcia, Brazilia, Chile, Columbia, Uruguay si Laos au acordat autorizatii de urgenta pentru vaccinul CoronaVac dezvoltat de Sinovac Life Sciences, a anuntat Sinova intr-un comunicat.

Aprobarea se bazeaza pe rezultatele unor studii clinice realizate timp de doua luni in strainatate, pentru care datele analizelor finale nu au fost inca obtinute, a precizat Sinovac.

Mai puteti citi:

Contraspionajul german lansează „vânătoarea“ de spioni chinezi și ruși
Contraspionajul german lansează „vânătoarea“ de spioni chinezi și ruși
Recentele arestări ale spionilor chinezi și ruși reprezintă doar vârful aisbergului, deoarece se crede că alte sute de agenți "mișună" în Germania. După o serie de arestări de profil...
Cum arată „Ordinea mondială alternativă” imaginată la Beijing
Cum arată „Ordinea mondială alternativă” imaginată la Beijing
În prezent, ambiția președintelui chinez Xi Jinping de a reface lumea este de netăgăduit. El dorește să dizolve rețeaua de alianțe a Washingtonului și să epureze ceea ce el respinge ca...
#China, #sinovac, #vaccin COVID 19 , #coronavirus
Comentarii
Poza alfabeta
alfabeta
rank 1
Poza Vasile_Roaita
Vasile_Roaita
rank 5
Multumim Wuhan.