Ciolacu critica Guvernul pentru amanarea relaxarii de la 1 iulie: "Nu mai certati romanii, ati fost si sunteti antimodele"

Marti, 30 Iunie 2020, ora 11:45
2560 citiri
Ciolacu critica Guvernul pentru amanarea relaxarii de la 1 iulie: "Nu mai certati romanii, ati fost si sunteti antimodele"
Foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca amanarea relaxarii din 1 iulie este "un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei". "Nu mai certati romanii, ati fost si sunteti antimodele", a transmis Ciolacu reprezentantilor Guvernului.

"Amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei. Nu mai certati romanii, ati fost si sunteti anti-modele! Guvernul, in frunte cu ministrul Tataru, da vina exclusiv pe oamenii simpli fiindca nu mai respecta distantarea sociala. Uita insa voit ce comportament public scandalos au aratat liderii PNL de o luna incoace", a transmis, marti, Marcel Ciolacu.

Acesta face referire la cateva evenimente in care lideri PNL nu au respectat masurile, inclusiv premierul Ludovic Orban care "a baut si fumat in Guvern, alaturi de alti demnitari".

"Robu a facut balci electoral pe stadion, cu minge adusa cu elicopterul si miuta la toc si costum, fara pic de distantare si zero masti. Primarul Chirica si ministrul Alexe au inceput campania electorala cu sute de activisti in cort, sfidand chiar dictonul prezidential << ori esti precaut, ori prost >> . Daca se rateaza noua etapa a relaxarii, liberalii - nu romanii obisnuiti - sunt principalii vinovati morali. Au sfidat nu doar reguli de bun-simt, ci au calcat legea in picioare. Iar sa faci asta in plina pandemie inseamna sa-ti duci poporul spre prapastie", a mai tramsmis liderul PSD.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni seara, ca s-a decis amanarea celei de-a patra etape de relaxare, care ar fi urmat sa se aplice din 1 iulie.

"Suntem intr-un moment in care gestionam un numar de cazuri crescut si s-a decis sa amanam cea de-a patra etapa de relaxare", a spus Tataru.

El a mentionat ca pot exista restrictii in orice zona unde este transmitere comunitara accentuata. Ministrul Sanatatii a precizat ca, in Romania,nu s-a incheiat primul val al pandemiei de coronavirus si ca este posibil sa transformam acest prim val intr-unul cu doua "cocoase", iar cea de-a doua sa fie mai violenta decat prima, in conditiile in care instinctul de conservare pare ca nu mai exista la multi cetateni.

Candidatul comun la prezidențiale, ecuație complicată: „Ar arăta că nu au învățat nimic la ultimul vot”
Candidatul comun la prezidențiale, ecuație complicată: „Ar arăta că nu au învățat nimic la ultimul vot”
După eșecul de la alegerile prezidențiale, în care se contura deja o victorie a candidatului independent pro-rus Călin Georgescu, partidele tradiționale, PSD, PNL, dar și USR se găsesc în...
Lunga istorie a alianțelor politice de conjunctură: trădări, certuri și intrigi. Ce urmează
Lunga istorie a alianțelor politice de conjunctură: trădări, certuri și intrigi. Ce urmează
În contextul rezultatelor de la alegerile parlamentare din 1 decembrie, care au certificat o creștere alarmantă a curentelor suveraniste în România, partidele tradiționale PSD, PNL, USR și...
#marcel ciolacu, #PSD, #PNL, #critica, #relaxare, #coronavirus , #coronavirus
Comentarii
  1. Obiceiurile nocturne ale lui Donald Trump, dezvăluite de cercul său de apropiați
  2. Pământul pe cale să-și schimbe harta. Un al șaselea ocean se naște în Africa
  3. Misteriosul castel polonez ridicat pe o insulă artificială. Cine îl deține și de ce a fost construit VIDEO
  4. Liderul rebelilor sirieni cere comunității internaționale să oprească bombardamentele Israelului
  5. Presiunile lui Donald Trump au dat roade. Liderii europeni vor discuta cu Zelenski şi cu şeful NATO despre trimiterea de trupe de menţinere a păcii în Ucraina
  6. Care sunt alimentele care ne scurtează viața și cele care ne-o prelungesc STUDIU
  7. O cercetare șocantă pune sub semnul întrebării secretul longevității extreme. Ce se ascunde în spatele „zonelor albastre”
  8. Schimbare importantă în armata ucraineană, în încercarea disperată de a opri avansul rapid al rușilor
  9. De ce liderii țărilor dezvoltate au devenit tot mai nepopulari. Ce viitor au democrațiile
  10. Livrare în bătaie de joc. Cum a fost surprins un curier că manevra „colete fragile”