Ziare.com

Arhiepiscopul Casian, mesaj ferm pro-vaccinare: "Lasati, fratilor, interpretarile compozitiei chimice. Medicii stiu mai bine, ei nu se vaccineaza cu moarte"

de Alina Toma
Miercuri, 13 Ianuarie 2021, ora 10:15

   

Arhiepiscopul Casian, mesaj ferm pro-vaccinare: "Lasati, fratilor, interpretarile compozitiei chimice. Medicii stiu mai bine, ei nu se vaccineaza cu moarte"
IPS Casian Craciun sustine vaccinarea impotriva noului coronavirus. Arhiepiscopul Dunarii de Jos le da asigurari celor care contesta eficienta vaccinului anti COVID-19 ca medicii nu ar putea recomanda niciodata un tratament care nu este sigur si cu atat mai putin si l-ar administra chiar ei.


Inaltul prelat le recomanda credinciosilor sa nu mai incerce sa interpreteze compozitia chimica a vaccinului, ci sa aiba credinta ca Dumnezeu nu va lasa pe nimeni sa moara. Filmarea a devenit virala, fiind distribuita masiv pe retelele de socializare.

"Chiar credeti ca Dumnezeu lasa pe cineva sa moara din cauza vaccinului? Ne inselam amarnic! Lasati, fratilor, interpretarile compozitiei chimice a vaccinului, ca tot e la moda, vad, si ocupati-va de compozitia duhovniceasca a omului.

Lasati medicii sa ne spuna, ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ei stiu mai bine ce este vaccinul si de vreme ce ei se vaccineaza, nu am auzit medic sa se vaccineze cu moarte. Si nu am auzit medic care sa scoata moarte. Medicul este facut sa scoata viata, preotul este facut sa scoata viata vesnica din noi", spune Arhiepiscopul Dunarii de Jos.

Inaltpreasfintul parinte Casian Craciun considera ca vaccinul ne va ajuta sa revenim la o viata normala, aceea in care copiii se vor putea intoarce pe bancile scolii.

"Sa vina copiii din nou, sa ia creionul in mana, cum sa scrie online un copil in clasa intai, cum sa scrie o scrisoare? Iata de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale parintilor, ale copiilor, sunt acelea sa ne incarcam cu energie pozitiva si nu negativa", a adaugat IPS Casian Craciun."Iisus Hristos nu ne lasa sa murim"IPS Casian insista asupra faptului ca Dumnezeu lucreaza prin medici, iar intelepciunea pe care au dobandit-o de la Dumnezeu ii ajuta sa descopere cele mai bune tratamente.

"Iisus Hristos nu ne lasa sa murim in aceasta pandemie, ci le-a dat intelepciune medicilor si oamenilor sa iesim cat mai repede din izolare.

Boala e foarte ascunsa, ea se ascunde in teama. Nu vedeti ce teama avem acum? Pana acum ne-a fost teama de virus, acum ne e teama de vaccin. De ce? Pentru ca inca persista in noi aceasta cavalcada de stiri multe, prea multe stiri, si prea putina cunoastere. Preasfanta Biserica spune sa ii intrebam pe medici, sa ne informam, sa nu luam stirile de la persoane care nu sunt calificate in nimic. Iar stirile despre credinta pe care nu le luam de la preot, de la teolog, pot sa ne rataceasca", a conchis IPS Casian.

Citeste si: Arhiepiscopul Tomisului spune ca nu va mai permite inchiderea bisericilor. "Campania de vaccinare este un experiment"
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3625 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Felicitati inaltului prelat!

A spus ce trebuia sa spuna, nimic in plus, nimic in minus.

 

 

da-ne Doamne Noua, cat de multi

indrumatori de-ai tai,pe cei Mache alunga-i,lasa-i la judecata Luciferului.

 

 

"medicii nu ar putea recomanda...

niciodata un tratament care nu este sigur si cu atat mai putin si l-ar administra chiar ei..."

Oare?! Hai să mergem la Sfintele Scripturi și să vedem dacă există astfel de cazuri.

"Dar oamenii răi si inselători vor merge din rău in mai rău, vor amăgi pe altii si se vor amăgi si pe ei insisi." 2 Timotei 3:13

Ce aflăm? Aflăm că (1) oamenii răi - adică cei care nu cred cu adevărat in Dumnezeu - vor merge din rău in mai rău; (2) vor amăgi pe alții și (3) se vor amăgi și pe ei inșiși.

Iar un om amăgit este capabil să facă mult rău, atat altora, cat și sie insuși (vedeți ororile făcute de nazism, comunism; vedeți ororirile făcute de medicii naziști; etc).

Mergem mai departe:
"35 Căci cel ce mă găseste, găseste viata si capătă bunăvointa Domnului.
36 Dar cel ce păcătuieste impotriva mea isi vatămă sufletul său;
toti cei ce mă urăsc pe mine iubesc moartea."
Proverbe 8:35-36

Ce aflăm? Există oameni pe fața pămantului care urăsc INȚELEPCIUNEA, ce sfantă, curată și plină de iubire, care vine de la Dumnezeu și care dimpotrivă iubesc - ce?! - MOARTEA!

Nu vă pun pe ganduri aceste versete, măcar puțin-puțintel, determinandu-vă să fiți măcar un pic mai reținut in afirmații categorice?!

Nu in ultimul rand:
"Lumina lămpii nu va mai lumina in tine si nu se va mai auzi in tine glasul mirelui si al miresei, pentru că negustorii tăi erau mai-marii pămantului, pentru că toate neamurile au fost amăgite de vrăjitoria ta..." Apocalipsa 18:23

Vrăjitoria ta?! In originalul grec acolo apare cuvantul farmakeia (φαρμακεία) care conform concordanței Strong inseamnă "the use of medicine, drugs or spells".

Negustorii tăi erau mai-marii pămantului (ne duce la ideea unor companii transnaționale extrem de puternice). Care amăgesc toate neamurile (și pe ruși, și pe romani, și pe americani, etc). Cu ajutorul a ce? Farmakeia! Nu vedem această profeție implinindu-se chiar acum sub ochii noștri?!

 

 

Mai avem si romani inteligenti si incorupți,dar sunt in minoritate!

Acest prelat face parte din acea minoritate....

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor