Inca 5 decese de coronavirus in Romania, bilantul ajunge la 270. Doar azi au fost anuntate 22 de morti

Vineri, 10 Aprilie 2020, ora 19:03
18168 citiri
Inca 5 decese de coronavirus in Romania, bilantul ajunge la 270. Doar azi au fost anuntate 22 de morti
Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat vineri seara inca 5 decese, dupa ce in timpul zilei transmisese inca 17 decese de coronavirus inregistrate in Romania.

Vineri in total murit 13 barbati si 9 femei, din Constanta, Brasov, Ilfov, Sibiu, Arad, Hunedoara, Gorj, Timis, Mures, Neamt, Bacau, Bihor, Galati, Suceava si Bucuresti.

Iata decesele anuntate vineri, 10 aprilie:

Deces 249 Barbat, 79 ani, judetul Arad. A fost internat in Spitalul Clinic Judetean Arad pe 8 aprilie cu pneumonie si insuficienta respiratorie acuta. In aceeasi zi s-a confirmat infectia cu coronavirus si a si murit. Comorbiditati: Sechele TBC, Cardiopatie ischemica, Bloc de ramura dreapta.

Deces 250 Femeie, 45 ani, judetul Arad. A fost internata in Spitalul Clinic Judetean Arad pe 7 aprilie cu bronhopneumonie si insuficienta respiratorie acuta. A murit in aceeasi zi, iar confirmarea virusului a venit pe 8 aprilie. Comorbiditati: Obezitate gr. II/III.

Deces 251 Barbat, 66 ani, judetul Gorj. A fost internat in Spitalul Judetean Targu Jiu la Sectia ATI pe 5 aprilie. Boala a fost confirmata pe 9 aprilie, desi pacientul a murit pe 7 aprilie. Comorbiditati: Insuficienta cardiaca, Cardiomiopatie dilatativa. Emfizem pulmonar. Bloc atrio-ventricular. Pleurezie masiva. BPOC

Deces 252 Femeie, 77 ani, Bucuresti. A fost internata in Spitalul Universitar pe 20 martie pentru dializa. In 4 aprilie s-a confirmat infectia cu COVID-19 si a fost transferata la Spitalul Colentina. A murit pe 9 aprilie. Comorbiditati: Insuficienta Renala Cronica

Deces 253 Femeie, 74 ani, judetul Hunedoara. A fost internata in Spitalul Municipal Hunedoara la Sectia ATI pe 2 aprilie. S-a confirmat boala abia pe 8 aprilie, la 6 zile de la recoltarea de analize. Iar femeia a murit pe 5 aprilie, mult inainte de recoltare, fiind anuntat decesul abia azi. Comorbiditati: HTA

Deces 254 Femeie, 69 de ani, din judetul Timis (intoarsa din Germania). A fost internata in Spitalul Municipal Lugoj, pentru tuse si dificultati in respiratie, pe 20 martie si transferata in 24 martie la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timisoara. Pe 25 martie s-a confirmat infectia cu COVID-19. A murit pe 9 aprilie. Comorbiditati: Boala cardiovasculara

Deces 255 Barbat, 49 de ani, din judetul Mures. A fost internat in Spitalul Clinic Judetean Mures, pentru tuse si dificultati in respiratie, dar si slabiciune generala, pe 7 aprilie, cand s-a confirmat si infectia cu coronavirus. A murit pe 8 aprilie. Comorbiditati: Boala cardiovasculara si HTA, Diabet zaharat, Obezitate, steatoza hepatica, boala renala, hiperparatiroidism.

Deces 256 Femeie, 76 de ani, din judetul Mures. A fost internata in Spitalul Clinic Judetean Mures, pentru febra, tuse si dificultati in respiratie, pe 6 aprilie, apoi fiind transferata la sectia Chirurgie-COVID SC Mures, pe 7 aprilie, cand s-a confirmat boala. A murit pe 9 aprilie. Comorbiditati: Diabet Zaharat, Parkinson, fractura de col femural.

Deces 257 Barbat, 84 de ani, din judetul Neamt. A fost internat in Spitalul Judetean Clinic de Urgenta Piatra Neamt, sectia de nefrologie. Boala s-a confirmat pe 2 aprilie si am murit pe 9 aprilie. Comorbiditati: Boala renala cronica. E vorba despre o persoana dializata la un centru in care au fost si alte cazuri confirmate.

Deces 258 Barbat, 75 de ani, din judetul Bacau. Boala a debutat pe 31 martie, cand s-a internat la Spitalul Municipal Onesti, unde a primit oxigen pe masca. A fost confirmata boala pe 1 aprilie in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi. A murit pe 9 aprilie. Boli preexistente: Pneumopatie acuta, Insuficienta respiratorie acuta. BPOC. HTA. ICC. Insuficienta renala acuta.

Deces 259 Barbat, 53 de ani, din judetul Bacau. A fost internat in Spitalul Municipal Onesti la Sectia Boli infectioase pe 7 aprilie, cu diagnosticul pneumonie. Pe 9 aprilie s-a confirmat infectia cu COVID-19 in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi. A murit in aceeasi zi. Boli preexistente: Pneumonie bilaterala. Insuficienta respiratorie acuta severa. HTA. Obezitate.

Deces 260 Barbat, 67 de ani din judetul Bacau, cu expunere in Bucuresti. Pe 23 martie a fost internat la INBI BALS. I s-au recoltat probe respiratorii pe 23 martie si in aceeasi zi s-a primit confirmarea. El a murit pe 10 aprilie. Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat. A avut contact cu un caz confirmat care a revenit din Dubai

Deces 261 Femeie, 47 de ani, din judetul Bihor. A fost internata pe 9 aprilie in SCM Oradea-Sectia Boli infectioase, in stare grava. I s-a confirmat infectia si a murit in aceeasi zi.

Deces 262 Femeie, 80 de ani, din Bucuresti. Boala a debutat pe 29 martie. A fost internata in perioada 15-31 martie in Spitalul Universitar, iar pe 31 martie a fost transferata in Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Victor Babes" Bucuresti. A murit pe 9 aprilie. Conditii medicale pre-existente: Boala cardiovasculara.

Deces 263 Barbat, 50 de ani, din judetul Galati. A fost internat pe 30 martie in Spitalul de Boli Infectioase Galati, fiind transferat in Sectia ATI pe 2 aprilie. A murit pe 9 aprilie. Conditii medicale pre-existente: HTA. Diabet zaharat. Pacientul revenise din Spania pe 13 martie.

Deces 264 Barbat, 46 de ani, din judetul Suceava. A fost internat pe 22 martie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Pe 5 aprilie s-a confirmat infectia cu COVID-19 si pe 9 aprilie a murit. Conditii medicale pre-existente: Obezitate morbida, CIC, HTA, Diabet zaharat tip II.

Deces 265 Femeie, 80 de ani, din judetul Timis. S-a internat in SCBIP Timisoara-Sectia Pneumologie pe 5 aprilie. Boala a fost confirmata in aceeasi zi si a murit pe 9 aprilie. Conditii medicale pre-existente: Boala cardio-vasculara. Diabet zaharat tip II. A avut contact cu un caz confirmat.

Deces 266 Barbat, 42 de ani din judetul Constanta. S-a internat pe 7 aprilie in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta, in stare grava, cu saturatia in oxigen a sangelui arterial (SaO2) mai mica de 90%. Rezultatul a fost conformat pe 7 aprilie in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta, iar barbatul a murit pe 10 aprilie. Conditii medicale pre-existente: obezitate, hiperglicemie (incontrolabila cu insulina).

Deces 267 Barbat, 65 de ani din judetul Brasov. A fost internat pe 1 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Brasov, sectie Chirurgie II, pentru gangrena umeda diabetic.

A fost contact de salon cu un caz confirmat, care ulterior a decedat. S-au rezoltat probe pe 8 aprilie si confirmat pe 9 aprilie. Pe 10 aprilie barbatul a murit. Conditii medicale pre-existente: Diabet zaharat tip II, angiopatie periferica, polineuropatie, obezitate, cardiopatie ischemica, Infarct miocardic acut vechi.

Deces 268 Barbat, 72 de ani din judetul Brasov. El a fost internat in Spitalul Clinic Judetean Brasov, sectie Chirurgie II, pentru gangrena antepicior bilateral, Insuficienta hepato-renala cronica, Insuficienta arterio-venoasa cronica. A fost contact de salon cu un caz confirmat, care ulterior a decedat. Pe 8 aprilie i s-au recoltat probe si pe 9 a fost confirmat. Barbatul a murit pe 10 aprilie. Conditii medicale pre-existente: insuficienta hepato-renala cronica, diabet zaharat tip II.

Deces 269 Barbat, 51 de ani din judetul Sibiu. El a fost internat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, in perioada 24-28 martie, pe sectia Medicala, transferat in sectia ATI in data de 28 martie, de unde este transferat pe sectia Medicala 1 in data de 09 aprilie.

A fost contact de salon cu un caz confirmat. Pe 5 aprilie s-a confirmat rezultatul, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. Barbatul a murit pe 9 aprilie. Conditii medicale pre-existente: ciroza hepatica etanolica decompensate, trombocitopenie, hipersplenism, varice esofagiene grd. II, hipertensiune arteriala, tiroidita autoimuna, obezitate grd. II.

Deces 270 Femeie, 78 de ani din judetul Ilfov. Ea a fost internata in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, sectia cardiologie, pana in data de 20 martie. A fost externata, iar starea generala de s-a sanatate s-a deteriorat si a fost internata, iar pe 29 martie la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals Matei Bals. Pe 29 martie i s-au recoltat probe si pe 30 martie a fost confirmat virusul la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals Matei Bals. Femeia a murit pe 10 aprilie.

Urmareste LIVE cele mai importante informatii despre pandemia de coronavirus

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#coronavirus morti Romania , #coronavirus