Inca 8 romani au murit de coronavirus, 5 erau din Suceava. Bilantul deceselor urca la 176

Luni, 06 Aprilie 2020, ora 23:08
6755 citiri
Inca 8 romani au murit de coronavirus, 5 erau din Suceava. Bilantul deceselor urca la 176
Foto: Arhiva Ziare.com

Grupul de Comunicare Strategica anunta, luni seara, ca inca 8 romani au murit de COVID-19.

Bilantul total a ajuns in acest moment la 176 de decese.

Cel de-al 169-lea deces. Este vorba despre un barbat, de 78 ani din jud. Suceava, internat in SJU Suceava in 29 martie. I s-au luat probe biologice recoltate pentru COVID-19 in data de 31 martie, iar rezultat pozitiv a venit in data de 03 aprilie. Acesta a murit pe 5 aprilie. Comorbiditati: Cancer laringian, traheostoma, amputatie ambele picioare.

Decesul cu nr 170 a fost inregistrat in Suceava. Este vorba desore o femeie, de 79 ani, internata in SJU Suceava in 31 martie. Probele biologice au fost recoltate pentru COVID-19 in data de 31 martie, iar rezultatul pozitiv a venit in data de 03.04.2020. Aceasta a murit pe 5 aprilie.

Cel de-al 171-lea roman decedat este o femeie de 65 ani din jud. Suceava, internata in SJU Suceava in 17 martie. Probele biologice au fost recoltate pentru COVID-19 in data de 25 martie, iar rezultat pozitiv a venit in data de 31 martie. Femeia a murit pe 5 aprilie.

Cea de-a 172-a persoana decedata este un barbat, de 41 ani din jud. Suceava. Internat in SJU Suceava in 30.03.2020. Probe biologice recoltate pentru COVID-19 in data de 30 martie. Rezultat pozitiv in data de 3 aprilie. Barbatul a murit pe 1 aprilie si suferea de sarcoidoza.

Cel de-al 173-lea deces inregistrat este tot la Suceava. Este vorba despre un barbat de 66 ani, internat in SJU Suceava in 30 martie. Probele biologice pentru COVID-19 au fost recoltate in data de 25 martie. A venit rezultat pozitiv in data de 28 marti. Acesta a murit pe 31 aprilie. Barbatul suferea de comorbiditati: Insuficienta renala cronica-dializa, Vasculita autoimuna, Afectiune respiratorie cronica.

Cel de-al 174-lea deces a fost inregistrat in Satu Mare si este vorba despre un barbat de 42 de ani. El a fost internat in 22 martie in Sectia de Psihiatrie a SJU Satu Mare. A inceput sa aiba simptome pe 28 martie in timpul internarii si a fost transferat in 29 martie in ATI, intubat si ventilat. Rezultatul pozitiv a venit pe 31 martie si a murit pe 3 aprilie. El suferea de alcoolism cronic.

Cel de-al 175-lea roman decedat este un barbat de 66 ani din jud. Satu Mare. El a fost internat in 01 aprilie in SJU Satu Mare-ATI cu pneumonie interstitiala, intubat si ventilat. Au fost recoltate probe pentru COVID-19 in 2 aprilie si confirmat in aprilie. Barbatul a decedat pe 6 aprilie si suferea de diabet zaharat.

Cel de-al 176-lea deces a fost raportat in Bistrita Nasauda, la un barbat de 83 de ani. Acesta a fost internat in 31 martie in SJU Bistrita BI. Au fost recoltate probe pentru COVID-19 in 31 martie si confirmat in 01 aprilie. Barbatul a murit pe 6 aprilie si suferea de diabet zaharat tip II, HTA, Cardiopatie ischemica-protezata stent coronarian, Arteriopatie obliteranta membre inferioare cu by pass femuro-popliteu.

Amintim ca luni au fost anuntate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID - 19 in Romania. Cele mai multe cazuri de coronavirus in Romania, 1.076 (27%), se inregistreaza la persoanele cu varsta cuprinsa intre 40-49 de ani, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

Vezi si topul judetelor afectate de pandemie: Harghita are doar 3 cazuri, in timp ce Suceava a trecut de 1.200

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#morti coronavirus, #morti coronavirus Romania, #coronavirus Romania , #coronavirus
Comentarii
Poza BaronLucovid
BaronLucovid
rank 5
se duc la stefan cel mare
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5