Inca 8 romani au murit de coronavirus, 5 erau din Suceava. Bilantul deceselor urca la 176

Luni, 06 Aprilie 2020, ora 23:08
6755 citiri
Inca 8 romani au murit de coronavirus, 5 erau din Suceava. Bilantul deceselor urca la 176
Foto: Arhiva Ziare.com

Grupul de Comunicare Strategica anunta, luni seara, ca inca 8 romani au murit de COVID-19.

Bilantul total a ajuns in acest moment la 176 de decese.

Cel de-al 169-lea deces. Este vorba despre un barbat, de 78 ani din jud. Suceava, internat in SJU Suceava in 29 martie. I s-au luat probe biologice recoltate pentru COVID-19 in data de 31 martie, iar rezultat pozitiv a venit in data de 03 aprilie. Acesta a murit pe 5 aprilie. Comorbiditati: Cancer laringian, traheostoma, amputatie ambele picioare.

Decesul cu nr 170 a fost inregistrat in Suceava. Este vorba desore o femeie, de 79 ani, internata in SJU Suceava in 31 martie. Probele biologice au fost recoltate pentru COVID-19 in data de 31 martie, iar rezultatul pozitiv a venit in data de 03.04.2020. Aceasta a murit pe 5 aprilie.

Cel de-al 171-lea roman decedat este o femeie de 65 ani din jud. Suceava, internata in SJU Suceava in 17 martie. Probele biologice au fost recoltate pentru COVID-19 in data de 25 martie, iar rezultat pozitiv a venit in data de 31 martie. Femeia a murit pe 5 aprilie.

Cea de-a 172-a persoana decedata este un barbat, de 41 ani din jud. Suceava. Internat in SJU Suceava in 30.03.2020. Probe biologice recoltate pentru COVID-19 in data de 30 martie. Rezultat pozitiv in data de 3 aprilie. Barbatul a murit pe 1 aprilie si suferea de sarcoidoza.

Cel de-al 173-lea deces inregistrat este tot la Suceava. Este vorba despre un barbat de 66 ani, internat in SJU Suceava in 30 martie. Probele biologice pentru COVID-19 au fost recoltate in data de 25 martie. A venit rezultat pozitiv in data de 28 marti. Acesta a murit pe 31 aprilie. Barbatul suferea de comorbiditati: Insuficienta renala cronica-dializa, Vasculita autoimuna, Afectiune respiratorie cronica.

Cel de-al 174-lea deces a fost inregistrat in Satu Mare si este vorba despre un barbat de 42 de ani. El a fost internat in 22 martie in Sectia de Psihiatrie a SJU Satu Mare. A inceput sa aiba simptome pe 28 martie in timpul internarii si a fost transferat in 29 martie in ATI, intubat si ventilat. Rezultatul pozitiv a venit pe 31 martie si a murit pe 3 aprilie. El suferea de alcoolism cronic.

Cel de-al 175-lea roman decedat este un barbat de 66 ani din jud. Satu Mare. El a fost internat in 01 aprilie in SJU Satu Mare-ATI cu pneumonie interstitiala, intubat si ventilat. Au fost recoltate probe pentru COVID-19 in 2 aprilie si confirmat in aprilie. Barbatul a decedat pe 6 aprilie si suferea de diabet zaharat.

Cel de-al 176-lea deces a fost raportat in Bistrita Nasauda, la un barbat de 83 de ani. Acesta a fost internat in 31 martie in SJU Bistrita BI. Au fost recoltate probe pentru COVID-19 in 31 martie si confirmat in 01 aprilie. Barbatul a murit pe 6 aprilie si suferea de diabet zaharat tip II, HTA, Cardiopatie ischemica-protezata stent coronarian, Arteriopatie obliteranta membre inferioare cu by pass femuro-popliteu.

Amintim ca luni au fost anuntate 4.057 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID - 19 in Romania. Cele mai multe cazuri de coronavirus in Romania, 1.076 (27%), se inregistreaza la persoanele cu varsta cuprinsa intre 40-49 de ani, potrivit Grupului de Comunicare Strategica.

Vezi si topul judetelor afectate de pandemie: Harghita are doar 3 cazuri, in timp ce Suceava a trecut de 1.200

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#morti coronavirus, #morti coronavirus Romania, #coronavirus Romania , #coronavirus
Comentarii
Poza BaronLucovid
BaronLucovid
rank 5
se duc la stefan cel mare
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5