Inca sase persoane au murit de COVID-19. Am trecut de 1.300 de morti

Joi, 04 Iunie 2020, ora 19:10
8444 citiri
Inca sase persoane au murit de COVID-19. Am trecut de 1.300 de morti
Foto: Arhiva Ziare.com

Grupul de Comunicare Strategica a transmis, joi, ca inca noua persoane au murit de COVID-19, bilantul ajungand la 1.305 de morti.

Prima informare a GCS a venit dimineata, fiind vorba despre trei barbati din Ilfov, Tulcea si Suceava.

In jurul orei 19:00 a venit si a doua informare care anunta inca sase decese. Victimele sunt din Suceava, Vrancea, Bucuresti, Galati, Mehedinti si Gorj.

Romania are, in acest moment, 19.907 de cazuri confirmate de coronavirus. 13.919 de pacienti au fost declarati vindecati si externati.

La Terapie Intensiva sunt internati 153 de paicenti.

Iata detaliile despre decesele anuntate joi, 4 iunie 2020:

Deces 1297 - un barbat, de 75 ani, din judetul Ilfov, de la caminul de batrani Pro Lex Cons. El a fost confirmat cu COVID-19 pe 24 mai si a murit pe 3 iunie. Barbatul suferea de cardiomiopatie ischemica, accident vascular cerebral sechelar si dementa mixta.

Deces 1298 - un barbat, de 81 ani, din judetul Tulcea, confirmat pe 19 mai si care a murit pe 3 iunie. El suferea de Bronhopneumopatia obstructiva cronica (BPOC), hipertensiune arteriala, complexe imune circulante (CIC) si carcinom de prostata.

Deces 1299 - un barbat, de 67 ani, din judetul Suceava, confirmat pe 27 aprilie si care a murit pe 27 mai. El suferea de hipertensiune arteriala, afectiune cronica de colon si obezitate.

Deces 1300 - un barbat de 77 de ani din Suceava, confirmat cu coronavirus in 28 mai si care a murit pe 3 iunie. Pacientul suferea de insuficienta cardiaca si fibrilatie atriala.

Deces 1301 - un barbat in varsta de 78 de ani din judetul Vrancea. Boala a fost confirmata in data de trei iunie, zi in care a si murit. Pacientul suferea de hipertensiune arteriala, complexe imune circulante (CIC), diabet zaharat complicat, accident vascular cerebral sechelar.

Deces 1302 - un barbat de 87 de ani din Bucuresti, confirmat cu COVID-19 pe 30 mai. Decesul a fost inregistrat in 4 iunie. Comorbiditati: hipertensiune arteriala, boala coronariana ischemica, diabet zaharat tip II, boala renala cronica stadiul III, ateroscleroza teritoriu coronarian si carotidian, fibrilatie atriala.

Deces 1303 - o femeie de 89 de ani din judetul Galati, care a testat pozitiv la COVID-19 in data de 2 mai. Decesul a fost inregistrat pe 4 iunie. Pacienta suferea de fibrilatie atriala, hipertensiune arteriala, complexe imune circulante (CIC) si hepatita cronica toxica.

Deces 1304 - o femeie de 78 de ani din Mehedinti, confirmata in 23 mai. Ea a murit pe 4 iunie, suferind de sechele tuberculoza, fibroza pulmonara, boala polichistica hepato-renala, insuficienta renala stadiul III, cardiopatie hipertensiva, hipertensiune arteriala gradul II, aritmie extrasistolica.

Deces 1305 - un barbat de 69 de ani din judetul Gorj. Pacientul a fost confirmat in 25 mai si a murit pe 4 iunie. Suferea de bronhopneumopatia cronica obstructiva (BPOC), hipertensiune arteriala, avand in antecedente si un accident vascular cerebral.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#morti coronavirus Romania, #coronavirus Romania , #coronavirus