Rasfatatul Sputnikului, Iulian Capsali, s-a infectat de doua ori cu COVID-19. "Nu are legatura cu masca. Cine spune ca te protejeaza, ori e tampit, ori minte deliberat"

Miercuri, 06 Ianuarie 2021, ora 13:03
8592 citiri
Rasfatatul Sputnikului, Iulian Capsali, s-a infectat de doua ori cu COVID-19. "Nu are legatura cu masca. Cine spune ca te protejeaza, ori e tampit, ori minte deliberat"
Iulian Capsali FOTO Facebook

Iulian Capsali, cunoscut drept conspirationist si militant anti masca, s-a infectat de doua ori cu COVID-19, de la inceputul pandemiei in Romania. Este cunoscut pentru declaratiile controversate pe care le-a avut de-a lungul timpului, sustinand ca pandemia este "un rahat" si ca spitalele ar trebui evitate.

In 20 decembrie, anunta pe Facebook ca s-a infectat din nou in urma cu 18 zile, povestind cum decurge boala, ce simptome are, dar si ce tratament ia.

El povesteste ca este restabilit fizic in proportie de 90%, fiind in convalescenta. In plus, sustine ca boala a fost mai severa decat la prima infectare, din martie.

"Nu are nicio legatura cu masca - cine spune ca te protejeaza ori e tampit, ori minte deliberat. Peste 90% din masti sunt neconforme, deci masca e o simpla iluzie", a scris el pe Facebook.

Ulterior, a povestit cum au luat aproape toti membrii familiei, sustinand ca, cel mai probabil, unul dintre copii l-a luat primul.

A vorbit si despre tratamentul pe care l-a luat, incluzand si un "tratament chinezesc".

"Bine, pe langa tratamentul homeopat care e specific gripei, deci nu e ceva iesit din comun, am avut sansa unui medicament chinezesc, AGRIPAVI, pe care-l aveam in casa, daruit de un prieten prin septembrie, dar in care nu aveam mare incredere. Am zis hai sa-l incerc, daca tot il am. A mers excelent, mult peste asteptari, in combaterea problemelor la plamani", a mai scris el.

Mai vorbeste si despre medicamentatia administrate in spitale, pe care o numeste "criminala".

"Tratamentele sunt, in anumite spitale, de o cruzime fara margini, total obtuze. NU POTI TRATA UN BOLNAV CONFORM UNUI PROTOCOL! Este un OM, diferit de celalalt, care reactioneaza diferit la boala.

Nu mai vorbim ca de starea psihica a bolnavului conteaza vindecarea in proportie covarsitoare!

Criminala este si oprirea medicamentatiei la persoanele cu boli cronice, ca si pastrarea protocolului Covid-19 in cazul in care medicamentele aveau efecte adverse care interferau cu bolile preexistente. Practic, pacientii au fost omorati", scrie Iulian Capsali.

De-a lungul timpului, a mai declarat ca "isteria mediatica in legatura cu COVID-19 este nejustificata", sau ca "pandemia este instrumentalizata pentru a impune, pe termen lung, forme inacceptabile de control social si de ingradire a drepturilor si libertatilor democratice".

"Despre ce rahat de pandemie vorbim cand decesele din acest an, la nivel national, sunt cam la aceleasi cote cu anul precedent, conform INS! Asistam cu totii la ridicarea unui nou cult simoniac-progresist, in care vaccinul, idolul elitelor corporatocrate, folosit in suprimarea Libertatii, trebuie sa se substituie, fiind noul cult soteriologic (salvationist), trebuie prin urmare sa-L inlocuiasca pe adevaratul Mesia", mai declara el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Iulian Capsali, #Covid 19, #conspiratii, #masca , #coronavirus