Medicul Emilian Imbri: "Batalia cu virusul am pierdut-o. Ce se intampla acum e triumful virusului, sa stiti"

Sambata, 17 Aprilie 2021, ora 17:27
7532 citiri
Medicul Emilian Imbri: "Batalia cu virusul am pierdut-o. Ce se intampla acum e triumful virusului, sa stiti"
Medicul Emilian Imbri a fost managerul Spitalului Victor Babes FOTO Captura Digi 24

Medicul Emilian Imbri, fost manager al Spitalului "Victor Babes" din Capitala, a tras un semnal de alarma privind relaxarea oamenilor in fata coronavirusului si este de parere ca urmeaza valul patru al pandemiei deoarece lumea nu merge sa se vaccineze. Imbri a adaugat ca ceea ce se intampla acum este "triumful virusului".

"Toti suntem relaxati. Stiti ce este paradoxal in aceasta tara? Intr-o relaxare generala se lupta ingrozitor pentru relaxare. In Piata Victoriei vin oameni fara masca care urla toti nu vrem masca, si nu au purtat niciodata.

Vin bolnavii care se interneaza in stare grava si recunosc, eu nu am purtat masca niciodata, am crezut ca e o prostie si uite unde am ajuns, doctore, salveaza-ma. Sigur ca nu poti sa te joci cu cuvintele astea. Ca uite se relaxaeza Anglia. Dar cat a stat Anglia? De cateva ori a stat si s-a vaccinat", a declarat Emilian Imbri la Digi24.

Medicul spune ca are colegi care sugereaza oamenilor ca nu au incredere in vaccin.

"Am colegi care au aparut la televizor si au spus ca nu sunt impotriva vaccinului, dar eu vreau sa ma vaccinez cu vaccinul care o sa apara peste 2 ani. Dar care e problema? Asteapta, dar nu induce celorlalti ca asta nu e bun. Atunci, vedeti, nu se va reusi, sa stiti. Noi am pierdut lupta cu virusul.

Bine ca a trecut valul 2, nu consider ca voi fi sanctionat, dar plecarea lui Voiculescu pentru mine inseamna ca a trecut valul 2 al pandemiei de Ministerul Sanatatii. Sper sa nu vina valul 3", a declarat Imbri.

Fostul manager de la Spitalul "Victor Babes" din Capitala este de parere ca batalia cu virusul a fost pierduta pentru ca oamenii nu se vaccineaza intr-un numar mare.

"Batalia cu virusul am pierdut-o. Ce se intampla acum e triumful virusului, sa stiti. Faptul ca spuneti ca nu sunt locuri, ca...

Stiti ce se intampla in momentul de fata? Si daca scoatem din depozite, din rezervele care sunt in Romania, daca scoti paturile si ventilatoarele alea si le pui pe aleile spitalului si spui am 2000 de paturi ATI si sunt ocupate 1500.

Pe alea 500 nu are cine sa le manevreze. Aici este problema. Nu e problema ca nu avem paturi, este problema ca nu ai cu cine sa lucrezi. La Babes a fost un caz fericit ca am avut oameni in TIR. Sunt spitale in care fug ca zapacitii de la o sectie la alta, fug pe holuri cu alea de oxigen in brate ca nu au nici oxigen.

Din punctul meu de vedere o sa urmeze un boom. Lucrurile s-ar putea indrepta de la sine si urmeaza valul 4 sau ce mai urmeaza. De ce? Pentru ca nu mergem sa ne vaccinam. Si atunci orice tulpina din asta de vine sa ne mai faca vizite, va genera un alt val", a mai declarat Imbri

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#al treilea val, #coronavirus, #Emilian Imbri , #coronavirus