Primarul din Ciugud a fost confirmat cu COVID-19. Comuna din Alba este in scenariul "rosu"

Autor: N.G.
Marti, 27 Octombrie 2020, ora 14:26
2811 citiri
Primarul din Ciugud a fost confirmat cu COVID-19. Comuna din Alba este in scenariul "rosu"
Primarul Gheorghe Damian

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost confirmat cu COVID-19. In comuna din Alba s-au inregistrat in ultimele 24 de ore patru cazuri noi de infectare cu coronavirus.

La Ciugud, incidenta COVID-19 este de 5,5 cazuri la mia de locuitori, comuna fiind de peste o saptamana in scenariul "rosu". Gheorghe Damian s-a internat in spital pentru evaluarea starii de sanatate, iar, ulterior, s-a izolat la domiciliu.

Damian a depus juramantul pentru un nou mandat de primar in 20 octombrie. Situatia a fost confirmata de reprezentantii Primariei Ciugud. "Am fost informati si noi astazi ca domnul primar a fost diagnosticat cu SARS-COV-2. De cateva zile domnul primar a luat decizia de a se autoizola si apoi a fost carantinat la domiciliu.

Din fericire starea sa de sanatate este buna si, potrivit medicilor, pana acum toate premisele sunt ca ar fi o forma usoara. La nivelul Primariei Ciugud am luat decizia testarii tuturor colegilor, iar niciunul dintre noi nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi repetata in zilele urmatoare pentru o siguranta deplina.

Pana atunci am decis dezinfectarea totala a primariei, care a avut loc in aceasta dimineata, si sporirea tuturor masurilor de protectie. Activitatea Primariei Ciugud nu este afectata, insa toate activitatile cu publicul se vor desfasura cu si mai multe masuri sporite de siguranta. Facem un apel la toti cetatenii sa respecte masurile sanitare impuse pentru prevenirea si combaterea virusului SARS-COV-2 si sa poarte masca in toate spatiile publice, indiferent ca sunt inchise sau deschise", au transmis reprezentantii Primariei Ciugud.

Gheorghe Damian conduce Primaria Ciugud din anul 2000 si a fost reales pentru al cincilea mandat cu un procent de 88,2% din voturi.

Meajul transmis de primarul Gheorghe Damian:

Din nefericire, oricat de mult am incercat sa respect masurile sanitare de prevenire si combaterea a pandemiei, am fost diagnosticat si eu cu virusul SARS-COV-2. Din fericire starea mea de sanatate este buna si, potrivit medicilor, pana acum toate premisele sunt ca ar fi o forma usoara.

La nivelul Primariei Ciugud am luat decizia testarii tuturor colegilor si vestea buna este ca niciunul dintre ei nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi insa repetata in zilele urmatoare pentru o siguranta deplina. Va anunt ca activitatea Primariei Ciugud continua normal, insa cu masuri sporite de siguranta. De asemenea am decis dezinfectarea totala a cladirii administrative, care a avut loc in aceasta dimineata, si sporirea tuturor masurilor de protectie.

Va multumesc tuturor celor ce sunteti cu sufletul alaturi de mine si de colegii mei si va asigur de intreaga noastra recunostinta. Va rog sa aveti grija de voi si de cei dragi, sa purtati masca si sa pastrati distantarea sociala. Impartasesc cu voi cadoul pe care mi l-a trimis astazi fetita unei colege din primarie si ma alatur mesajului ei spunandu-va ca "Totul va fi bine!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primar găsit spânzurat într-o anexă a casei sale. Bărbatul era cercetat pentru abuz în serviciu
Primar găsit spânzurat într-o anexă a casei sale. Bărbatul era cercetat pentru abuz în serviciu
Petre Ion Barbu, primarul comunei Vinţu de Jos, din judeţul Alba, a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei sale, a anunțat marţi după-amiază, 16 aprilie, Poliţia judeţeană...
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
#damian, #ciugud, #Alba, #infectat, #coronavirus, #covid, #izolat , #coronavirus