Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihalmeanu, are coronavirus. Ramane in izolare pana pe 13 ianuarie

Luni, 04 Ianuarie 2021, ora 15:21
2511 citiri
Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihalmeanu, are coronavirus. Ramane in izolare pana pe 13 ianuarie
Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihalmeanu FOTO monitorulcj.ro

Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihalmeanu, a fost confirmat cu noul coronavirus, el avand o forma usoara a bolii, care nu necesita internare. Va ramane in izolare la domiciliu pana in 13 ianuarie.

"Urmare a testarii pozitive la virusul corona SARS-CoV-2, confirmat si prin testul RT-PCR, facut la Policlinica MedLife din Cluj-Napoca, in data de 31 decembrie 2020, Preasfintia Sa Florentin Crihalmeanu, Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, a fost invitat de catre DSP la o evaluare clinica, la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca (Clujana), in data de 2 ianuarie 2021.

Dupa o internare de o zi, in cadrul careia s-au facut analizele medicale necesare, medicii au concluzionat ca e vorba de o infectie cu SARS-CoV-2, forma usoara, care nu necesita internare si s-a recomandat un tratament medicamentos de urmat", se arata intr-un comunicat de presa publicat, luni, de Eparhia Greco-Catolica de Cluj-Gherla.

PS Florentin va ramane in izolare la domiciliu, pana in 13 ianuarie.

"Pana in prezent, starea Preasfintiei Sale este buna, iar cura medicamentoasa isi face efectul. Preasfintia Sa inalta un gand de multumire Domnului pentru ca nu se confrunta cu o forma grava a bolii si, de asemenea, adreseaza un gand de multumire personalului medical de la DSP si serviciilor medicale de la Clinica Clujana, care cu mult profesionalism si eroism isi fac datoria. Cu incredintare in rugaciune, transmite tuturor arhiereasca binecuvantare!

Fie ca milostivul Dumnezeu sa-i aiba in grija si ocrotirea Sa pe Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla si pe toti cei ce se confrunta cu boala generata de noul Coronavirus, iar anul 2021, pus de catre Sfantul Parinte Papa Francisc sub protectia puternica a Sfantului Iosif, Patronul Bisericii Catolice si al Eparhiei de Cluj-Gherla, sa fie si un an al revenirii, fara teama contaminarii, la bucuria impartasirii trairii credintei", mai arata reprezentantii Eparhiei.

Arhiepiscopul Tomisului a anuntat ca Boboteaza se va desfasura fara restrictii: "Sarbatorile trebuie sa invinga pandemia"

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Florentin Crihalmeanu, #episcop greco catolic de Cluj Gherla, #coronavirus , #coronavirus
Comentarii
Poza cartophil
cartophil
rank 5
Nu vine Teodosie sa-i dea cateva pupaturi sa-l vindece ???