Coronavirus in lume. India a trecut duminica de trei milioane de cazuri

Duminica, 23 August 2020, ora 08:55
2494 citiri
Coronavirus in lume. India a trecut duminica de trei milioane de cazuri
Foto: Pixabay.com

Numarul cazurilor de coronavirus din India a trecut de trei milioane, conform datelor guvernamentale duminica, 23 august 2020. Tara sud-asiatica a inregistrat cea mai mare crestere zilnica a cazurilor la nivel mondial timp de aproape trei saptamani, informeaza dpa.

India, o tara cu 1,3 miliarde de locuitori, a raportat pana in prezent 3.044.940 de infectii, cu 69.239 de cazuri raportate in ultimele 24 de ore, a declarat Ministerul federal al Sanatatii.

India are al treilea cel mai mare numar de cazuri dupa Brazilia si Statele Unite ale Americii.

Alte 912 persoane au murit, crescand numarul total de decese la 56.706, conform datelor afisate pe site-ul ministerului.

India a confirmat ultimul milion de cazuri in doar 16 zile, iar milionul anterior in 21 de zile, mai rapid decat SUA sau Brazilia.

Primul caz a fost raportat in tara asiatica la sfarsitul lunii ianuarie si rata de infectare a crescut de de la mijlocul lunii mai cand au inceput sa fie relaxeze treptat restrictiile.

De 18 zile, India genereaza cel mai mare numar de cazuri noi zilnice din lume, cu peste 50.000 de cazuri noi in fiecare zi, au scris mass-media locale.

Pe masura ce ponderea sa in totalul cazurilor mondiale a crescut, India a raportat si aproape 2,2 milioane de recuperari. Oficialii Ministerului Sanatatii au spus ca rata de deces in India este cu 1,87% este mai mica decat a altor tari grav afectate.

Statul vestic Maharashtra, a carui capitala este centrul financiar al Indiei, Mumbai, este cel mai afectat din India, cu 671.942 de cazuri si 21.995 de decese.

Coronavirus Europa. Peste 3.500 de cazuri noi in Franta. In Italia blantul trece din nou de 1.000 de cazuri pentru prima data in ultimele trei luni

CORONAVIRUS: Povestea unei femei diagnosticata pozitiv si tratata in spital cu faringosept

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#coronavirus in lume, #coronavirus India, #cazuri noi, #pandemie de coronavirus , #coronavirus
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
E clar , astia NU l-au ascultat pe Ciolacu si pisdisti sai ! Rusinos