Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Coronavirusul a ucis inca cinci oameni in Romania. Bilantul total ajunge la 524 de decese

Miercuri, 22 Aprilie 2020, ora 21:55
7334 citiri
Coronavirusul a ucis inca cinci oameni in Romania. Bilantul total ajunge la 524 de decese
Foto: Arhiva Ziare.com

Grupul de Comunicare Strategica (GCS) anunta, miercuri seara, ca inca cinci persoane au murit din cauza coronavirusului, in Romania.

Astfel, bilantul total al deceselor in tara noastra ajunge la 524. Este vorba despre trei barbati si doua femei, conform sursei citate. Victimele sunt din Arad, Covasna si Neamt.

Deces 520 - un barbat de 39 de ani din Arad, internat pe 8 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Arad, sectia de Anestezie si Terapie Intensiva (ventilat mecanic). El a fost confirmat cu noul coronavirus in data de 8 aprilie si a murit astazi. Comorbiditati: Insuficienta renala cronica (dializa). Hidrotorax drept.

Deces 521 - o femeie de 56 de ani din Arad, internata in Spitalul Judetean de Urgenta Arad, pe sectia de Anestezie si Terapie Intensiva, in data de 16 aprilie. In aceeasi zi, pacienta a fost confirmata cu COVID-19. Ea a murit astazi. Femeia suferea de obezitate si bronhopneumonie.

Deces 522 - un barbat de 60 de ani din Covasna, care pe 8 aprilie a fost internat in Spitalul Boli Infectioase Sf. Gheorghe, la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. In aceeasi zi, barbatul a fost confirmat cu noul coronavirus. Pacientul a murit in data de 19 aprilie. Suferea de obezitate si avea in antecedente un infarct miocardic sechelar.

Deces 523 - un barbat de 87 de ani din Neamt, internat in 11 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, sectia Medicala. Pe 20 aprilie a fost transferat in sectia de Terapie Intensiva (ventilat mecanic). El a fost confirmat cu COVID-19 pe 11 aprilie, iar in data de 22 a decedat. Pacientul suferea de hipertensiune arteriala si insuficienta cardiaca congestiva.

Deces 524 - o femeie de 74 de ani din Arad, internata pe 10 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Arad, pe sectia Boli Infectioase. Ea a fost apoi transferata in sectia de Terapie Intensiva. A fost confirmata cu noul coronavirus in data de 10 aprilie si a murit in data de 22. Femeia suferea de leucemie.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#morti coronavirus 22 aprilie, #morti coronavirus Romania , #coronavirus
Comentarii