Focar de COVID-19 la Primaria Sebes. Noua angajati au fost testati pozitiv

Autor: N.G.
Joi, 01 Octombrie 2020, ora 15:49
2655 citiri
Focar de COVID-19 la Primaria Sebes. Noua angajati au fost testati pozitiv
Primaria municipiului Sebes

Noua angajati ai Primariei Sebes au fost testati pozitiv cu noul coronavirus.

"In cursul saptamanii trecute, o persoana care este angajata a Primariei Municipiului Sebes a anuntat ca nu se mai prezinta la munca deoarece un membru al familiei sale a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Drept consecinta, toti angajatii primariei care au intrat in contact direct cu aceasta au fost testati.

Rezultatul testarilor, comunicate in cursul zilei de 1 octombrie 2020, a aratat ca inca 9 functionari ai Primariei Municipiului Sebes au primit un rezultat pozitiv la testarea Covid 19 (SARS-CoV-2). Niciunul dintre angajatii primariei nu manifesta, pana la aceasta ora, simptome specifice bolii si vor face toate analizele medicale necesare", se precizeaza intr-un comunciat de presa al administratiei locale.

La sediul Primariei Municipiului Sebes, situat in Parcul Arini, acolo unde au fost cazurile confirmate, s-au aplicat masurile de dezinfectie, iar activitatea a fost organizata astfel incat sa implice un numar limitat de angajati, restul fiind in telemunca.

"Activitatea Primariei Municipiului Sebes de la sediul situat in centrul municipiului, in Piata Primariei nr. 1, respectiv serviciile de relatii publice, impozite si taxe, evidenta populatiei, nu a fost afectata. Toate masurile intreprinse sunt luate in stransa comunicare si in functie de recomandarile DSP Alba. Primaria Municipiului Sebes s-a ingrijit sa ofere angajatilor solutii dezinfectante, masti si a creat circuite specifice pentru protejarea angajatilor si a cetatenilor care apeleaza la serviciile publice", se mai sustine in comunicat.

Potrivit datelor transmise joi, 1 octombrie, de catre Directia de Sanatate Publica Alba, numarul cazurilor de infectare in judet a crescut cu 58 de persoane. In total, in judet, au fost inregistrate 1.891 de infectari, de la inceputul pandemiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primar găsit spânzurat într-o anexă a casei sale. Bărbatul era cercetat pentru abuz în serviciu
Primar găsit spânzurat într-o anexă a casei sale. Bărbatul era cercetat pentru abuz în serviciu
Petre Ion Barbu, primarul comunei Vinţu de Jos, din judeţul Alba, a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei sale, a anunțat marţi după-amiază, 16 aprilie, Poliţia judeţeană...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#covid, #focar, #Sebes, #primarie, #Alba , #coronavirus