In Vrancea, 95 de pacienti diagnosticati cu coronavirus s-au externat la cerere

Joi, 16 Iulie 2020, ora 10:34

   

In Vrancea, 95 de pacienti diagnosticati cu coronavirus s-au externat la cerere
Pacienti cu teste pozitive la coronavirus, unii chiar cu simptome de boala, s-au externat la cerere din spitalele judetului Vrancea.

Dintre cei 95 de bolnavi infectati cu coronavirus care au decis sa paraseasca spitalul, 6 s-au externat numai in cursul zilei de miercuri, noteaza News.ro.

Unii dintre cei care au plecat acasa aveau, potrivit unor surse medicale, simptome usoare de boala, insa cei mai multi erau asimptomatici.

In spitalele din judetul Vrancea mai sunt internati la aceasta ora 87 de
bolnavi cu COVID-19, 8 dintre ei la terapie intensiva.

Judetul Vrancea numara, conform raportarii de miercuri, 1.282 de bolnavi de coronavirus, de la inceputul pandemiei.


Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 1312 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
niculaeda
rank 5
"In Vrancea, 95 de pacienti diagnosticati cu coronavirus s-au
externat la cerere" - sa-i cazeze oprisan , ca loc are !😣😣😣😣😣😣😣😣😣
gebeleizishelios
rank 2
Opriți nebunia Covid !
Profesioniști germani din domeniul medicinei s-au reunit pentru a demasca agenda sinistră globalistă a CV19! S-a format un comitet extra-parlamentar de anchetă pentru coronavirus, cu specialiști din domeniul medicinii și din alte domenii pentru a studia măsurile de restricție care s-au luat, și dacă suferința produsă oamenilor este proporțională cu situația creată ca răspuns la boala declanșată de covid19.
Se aduc argumente solide impotriva faptului că guvernele țin oamenii in teroare pentru o boală care nu este mai periculoasă decat o gripă obișnuită, impunand restricții aberante și nejustificate, și inducand sentimente de frică și panică constante pentru o boală care este prezentată de autorități in baza unor previziuni exagerate. https://bpnews.ro/2020/07/15/comisie-germana-de-ancheta-opriti-nebunia-covid/
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor