Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Inca 14 romani au murit de coronavirus, inclusiv o tanara de 30 de ani fara alte boli. Bilantul ajunge la 541 de morti

Joi, 23 Aprilie 2020, ora 15:40
11740 citiri
Inca 14 romani au murit de coronavirus, inclusiv o tanara de 30 de ani fara alte boli. Bilantul ajunge la 541 de morti
Foto: Arhiva Ziare.com

Grupul de Comunicare Strategica anunta decesul a inca 14 romani din cauza coronavirusului. Astfel, bilantul ajunge la 541 de morti.

Iata detaliile:

Deces nr. 528 - o femeie de 60 ani din judetul Vrancea. A fost internata pe 2 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Focsani, sectia Cardiologie si transferata pe 9 aprilie in Spitalul Municipal Adjud. Pe 9 aprilie au fost recoltate probe si pe 10 a fost confirmat virusul. Ea a murit pe 23 aprilie. Comorbiditati: Infarct miocardic acut - protezat coronarian, Insuficienta mitrala si aortica, Diabet zaharat tip II, Boala pulmonara obstructiva cronica.

Deces nr. 529 - o femeie de 83 ani din judetul Dambovita. Face parte din focarul de COVID-19 din Centrul rezidential pentru persoane varstnice. Ea a fost internata pe 17 aprilie

la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. Pe 15 aprilie au fost recoltate probe, iar pe 16 aprilie a fost confirmata prezenta virusului. Femeia a murit pe 23 aprilie. Comorbiditati: hipertensiunea arteriala, sechele accident vascular cerebral, boala Parkinson.

Deces nr. 530 - un barbat de 72 ani din judetul Suceava. El a fost internat pe 11 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Pe 16 aprilie s-au recoltat probe si pe 17 aprilie s-a confirmat prezenta viruslui. Barbatul a murit pe 18 aprilie. Comorbiditati: diabet zaharat tip I, dializat, hipertensiune arteriala, sechele accident vascular cerebral.

Deces nr. 531 - o femeie de 72 ani din judetul Suceava, internata pe 6 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, pentru afectiune cardiaca (stenoza aortica stransa). Anterior, a stat doua zile internata la Spitalul Radauti, la sectia cardiologie. Pe 13 aprilie i s-au recoltat probele pentru COVID-19, iar data confirmarii este 15 aprilie. Ea a murit pe 18 aprilie. Comorbiditati: afectiune cardiaca - stenoza aortica stransa.

Deces nr. 532 - un barbat de 53 ani din judetul Suceava, internat pe 15 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Pe 16 aprilie i s-au recoltat probe pentru COVID-19 si in aceeasi zi a fost confirmata boala. El a murit pe 18 aprilie. Barbatul suferea de hipertensiunea arteriala.

Deces nr. 533 - un barbat de 68 ani din judetul Suceava, internat pe 6 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Pe 12 aprilie au fost recoltate probele pentru COVID-19, pacientul fiind confirmat pe 13 aprilie. Acesta a murit pe 20 aprilie. Pacientul nu avea antecedente patologice documentate.

Deces nr. 534 - un barbat de 71 ani din judetul Suceava. Face parte din focarul COVID-19 dintr-un camin de batrani. El a fost internat pe 16 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Pe 15 aprilie s-au recoltat probe si pe 18 aprilie a fost confirmat cu noul coronavirus. Pe 21 aprilie barbatul a murit. Comorbiditati: ciroza hepatica, diabet zaharat tip II.

Deces nr. 535 - un barbat de 72 ani din judetul Suceava, internat pe 11 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Pe 12 aprilie i s-au recoltat probe, iar pe 15 aprilie a fost confirmat cu COVID-19. El a murit pe 21 aprilie. Comorbiditati: accident vascular cerebral sechelar, rinichi unic.

Deces nr. 536 - o femeie de 77 ani din judetul Suceava, internata pe 4 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava pentru simptomatologia unui accident vascular cerebral.

S-au recoltat probe pentru COVID-19 pe 10 aprilie si s-a confirmat pe 11 aprilie. Ea a murit pe 22 aprilie. Comorbiditati: hipertensiunea arteriala si insuficienta circulatorie cerebrala.

Deces nr. 537 - un barbat de 64 ani din judetul Suceava, internat pe 3 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Pe 5 aprilie s-au recoltat probe si pe 6 aprilie a fost confirmat. El a murit pe 18 aprilie. Comorbiditati: nevralgie de trigemen.

Deces nr. 538 - o femeie de 81 ani din judetul Cluj, internata pe 5 aprilie in Spitalul Municipal Dej cu insuficienta respiratorie acuta si pneumonie acuta. In 7 aprilie a fost transferata in Spitalul Judetean de Urgenta Cluj-Clinica ATI. Pe 6 aprilie au fost recoltate probe si pe 7 a fost primit rezultatul pozitiv. Pe 22 aprilie aceasta a murit.

Comorbiditati: insuficienta cardiaca congestiva NIHA III.

Deces nr. 539 - un barbat de 58 ani din judetul Botosani, internat pe 15 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Botosani. Pe 16 aprilie i s-au recoltat probe pentru COVID-19 si pe 17 a fost confirmat. A murit pe 23 aprilie. Comorbiditati: boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC), pleurezie, insuficienta renala cronica-dializa, in observatie pentru neoplasm bronhopulmonar.

Deces nr. 540 - o femeie de 30 ani din judetul Mehedinti, care a murit pe 18 aprilie la domiciliu. S-au recoltat probe necroptice pentru investigare COVID-19 pe 21 aprilie si a fost conformat in aceeasi zi. Nu avea antecedente patologice.

Deces nr. 541 - un barbat de 51 ani din judetul Suceava, care a murit pe 17 aprilie la domiciliu. S-au recoltat probe necroptice pentru investigare COVID-19 in 18 aprilie si a fost confirmat pe 23 aprilie. Nu avea antecedente patologice cunoscute. Din 13 aprilie acuza disfagie, dificultate in respiratie, stare de slabiciune accentuata. Urma tratament la domiciliu cu Klacid si simptomatice.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

A.G.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#coronavirus morti, #Romania morti coronavirus , #coronavirus