Inca 22 de romani au murit de coronavirus. Am depasit 600 de morti

Sambata, 25 Aprilie 2020, ora 19:35
8485 citiri
Inca 22 de romani au murit de coronavirus. Am depasit 600 de morti
Foto: Arhiva Ziare.com

Grupul de Comunicare Strategica anunta, sambata seara, ca inca 22 de romani au murit de COVID-19.

Astfel, bilantul zilei urca la 35 de morti, iar cel total a crescut la 601 morti.

Iata detaliile oferite despre ultimele 22 de decese raportate:

Deces 580 - Un barbat de 50 de ani din judetul Calarasi, care a fost internat pe 27 martie la INBI Matei Bals-AT, zi in care a fost testat. A fost confirmat pe 28 martie si a murit pe 25 aprilie. Suferea si de hipertensiune arteriala, obezitate, ulcer gastric cu un episod de hemoragie digestiva in 2008.

Deces 581 - Un barbat de 70 de ani din judetul Hunedoara, internat pe 14 martie in Spitalul Municipal Hateg. S-au recoltat probele pentru COVID-19 pe 14 aprilie si a fost confirmat pe 16 aprilie. El a murit pe 25 aprilie. Suferea si de boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC), hipertensiune arteriala, diabet zaharat tip II si obezitate.

Deces 582 - O femeie de 63 de ani din judetul Salaj, internata pe 21 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Zalau. I s-au recoltat probe pe 21 aprilie, zi in care s-a si confirmat. Ea a murit pe 25 aprilie. Suferea si de obezitate.

Deces 583 - Un barbat de 52 de ani din judetul Salaj, internat pe 21 aprilie, in Spitalul Judetean de Urgenta Zalau. Pe 17 aprilie i s-au recoltat probe si pe 18 aprilie a fost confirmat. El a murit pe 25 aprilie. La comorbiditati sunt trecute sechele suferite in urma unui accident vascular cerebral si obezitate.

Deces 584 - Un barbat de 57 de ani din judetul Teleorman, internat pe 15 aprilie in Spitalul Municipal Rosiori si transferat in 17 aprilie la Spitalul Colentina Bucuresti. Au fost recoltate probe pentru COVID-19 pe 15 aprilie si confirmat pe 16 aprilie. A murit pe 25 aprilie.Suferea si de o boala cardiovasculara, flutter atrial, hipertensiune arteriala.

Deces 585 - Un barbat de 86 de ani din judetul Suceava, care locuia intr-un camin de batrani. Pe 18 aprilie a fost internat in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Pe 19 aprilie s-au recoltat probe si pe 20 aprilie a fost confirmat. Barbatul a murit pe 24 aprilie. Suferea si de fibrilatie atriala cronica.

Deces 586 - Un barbat de 59 de ani din judetul Suceava, internat pe 2 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. S-au recoltat probe pe 5 aprilie si a fost confirmat pe 6 aprilie. El a murit pe 24 aprilie. Suferise un infarct miocardic acut in urma cu un an si avea instalat un stent coronarian.

Deces 587 - O femeie de 80 ani din judetul Suceava, internata pe 15 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. S-au recoltat probe pentru COVID-19 pe 16 aprilie si a fost confirmat pe 17 aprilie. Aceasta a murit pe 24 aprilie. Suferea si de poliartrita reumatoida si pancitopenie (transfuzii).

Deces 588 - Un barbat de 69 de ani din judetul Bistrita Nasaud, care fusese internat pe 13 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita, pe sectia ATI. A fost testat pe 14 aprilie si rezultatul pozitiv a venit pe 15 aprilie. A murit pe 25 aprilie. Suferea si de hipertensiune arteriala.

Deces 589 - Un barbat de 66 de ani din judetul Botosani, internat pe 5 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Botosani - in ATI. Pe 5 aprilie i s-au recoltat probe, iar pe 8 aprilie s-a confirmat prezenta viruslui. Acesta a murit pe 24 aprilie. Suferea si de adenom de prostata.

Deces 590 - Un barbat de 65 de ani din Bucuresti. A fost internat in perioada 30 martie - 7 aprilie in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti - Cardiologie in urma unui infarct miocardic acut. Pe 7 aprilie a fost transferat in Spitalul de Boli Infectioase si Tropicale V. Babes. Pe 5 aprilie s-au recoltat probe, iar pe 7 a fost primit rezultatul pozitiv. El a murit pe 25 aprilie. La comorbiditati sunt trecute infarctul miocardic acut care l-a adus in spital si hipertensiunea arteriala.

Deces 591 - Un barbat de 54 ani din judetul Galati. Boala a debutat pe 20 aprilie cu dispnee si modificari auscultatorii pulmonare. In perioada 20-22 aprilie a fost internat la Spitalul Tecuci, transferat pe 22 aprilie la Spitalul Judetean Galati pe ATI. Pe 20 aprilie au fost recoltate probe si a fost confirmata boala. El a murit pe 24 aprilie. Suferea si de diabet zaharat tip II si obezitate.

Deces 592 - O femeie de 81 de ani din judetul Galati, care locuia intr-unul dintre caminele de batrani devenite focare. Pe 13 aprilie a fost debutul bolii cu febra si tuse. In aceeasi zi i s-au recoltat probe si a fost confirmata prezenta virusului. Pe 21 aprilie a fost internata la Spitalul Judetean Galati prin UPU in ATI direct si a murit pe 24 aprilie. Suferea si de o boala renala cronica si alzheimer.

Deces 593 - O femeie de 85 ani din judetul Galati, care locuia intr-unul dintre caminele de batrani devenite focare. Pe 19 aprilie a fost internata la Boli Infectioase Galati. Pe 15 aprilie i s-au recoltat probe si pe 18 aprilie a fost confirmata. Femeia a murit pe 25 aprilie. Nu exista informatii privind comorbiditati.

Deces 594 - Un barbat de 87 de ani din judetul Galati, care locuia intr-unul dintre caminele de batrani devenite focare. Pe 24 aprilie a fost internat la UPU Spitalul Judetean Galati. Tot pe 24 i s-au recoltat probe si a fost confirmata prezenta virusului. El a murit pe 25 aprilie. Suferea si de hipertensiune arteriala std.II, atrofie cerebrala, hemiplegie stg, post AVC, bypass aorto coronarian.

Deces 595 - Un barbat de 56 ani din judetul Hunedoara. Pe 22 aprilie s-a prezentat pentru dializa la Spitalul Petrosani, dar avand semne si simptome respiratorii a fost trimis la Spitalul Hunedoara unde a fost internat pe Sectia de pneumologie. Pe 22 i s-au recoltat probe, iar pe 24 a fost primit rezultatul pozitiv. El a murit pe 25 aprilie. Suferea si de o boala renala cronica dializata, cardiopatie ischiemica cronica, sechele dupa un accident vascular cerebral, anemie, hipertensiune arteriala si hiperparatiroidism.

Deces 596 - Un barbat de 63 de ani din judetul Brasov, internat pe 07 aprilie pe Sectia de ortopedie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Brasov unde este operat pe 08 aprilie de coxartroza. In perioada 7-8 aprilie a stat la ATI, apoi a revenit pe sectie, fara simptome respiratorii. Pe 13 aprilie a fost transferat pe ATI cu suspiciune de embolie pulmonara.

S-au recoltat probe pe 13 aprilie cu rezultat pozitiv pe 15 aprilie. Pe 16 aprilie a fost transferat la la Spitalul Judetean Sf Gheorghe din Covasna si a murit pe 23 aprilie. Suferea si de cardiopatie ischiemica cronica si in trecut suferise un accident vascular cerebral ischiemic.

Deces 597 - O femeie de 98 de ani din judetul Hunedoara, care locuia intr-un azil de batrani. A fost internata pe 17 aprilie la Spitalul Municipal Vulcan si transferata pe 22 aprilie la Spitalul Judetean de Urgenta Deva ATI Neurologie. Pe 17 aprilie au fost recoltate probe si pe 21 s-a confirmat. Ea a murit pe 25 aprilie. Suferea si de hipertensiune arteriala, lacunarism cerebral, dementa senila si avea sechele in urma unui accident vascular cerebral.

Deces 598 - Un barbat de 61 de ani din judetul Brasov, internat in perioada 12-18 aprilie in Sectia interne II a Spitalului Judetean Pavilion Tractorul cu pneumonie virala, Diabet Zaharat tip II decompensate. Pe 11 si 15 aprilie se recolteaza probe, dar cu rezultate neconcludente. Pe 18 aprilie a murit, iar pe 22 aprilie a fost recoltat fragment de pulmon si se trimite la INCDMM Cantacuzino pentru testare. Rezultatul pozitiv a fost trimis pe 24 aprilie. Suferea si de diabet zaharat tip II.

Deces 599 - Un barbat de 93 de ani din judetul Galati, care locuia intr-un camin batrani. I s-au recoltat probe prima data pe 12 aprilie, cu rezultat negativ, si a doua oara pe 19 aprilie cu rezultat pozitiv. Pe 19 aprilie a fost internat la Spitalul Judetean Galati si transferat la Spitalul CFR Galati pe 20 aprilie. El a murit pe 25 aprilie. Suferea si de cardiopatie ischemica, ateroscleroza cerebrala, sdr. psiho-involutiv.

Deces 600 - Un barbat de 81 de ani din judetul Brasov, internat in perioada 01-10 aprilie in Sectia de chirurgie II a Spitalului Judetean Brasov cu Colecistita acuta litiazica, sindrom subocluziv, hipertensiunea arteriala si cardiopatie ischemica cronica.

In contextul aparitiei de cazuri pe sectie si in spital se recolteaza proba pe 9 aprilie cu rezultat pozitiv pe 10 aprilie. El a fost transferat la Spitalul Sf. Gheorghe pana pe data de 14 aprilie cand a fost transferat catre Spitalul de psihiatrie si neurologie Brasov (spital rezerva Covid). Pe 19 aprilie a fost transferat pe ATI in Spitalul Judetean Brasov cu diagnosticul de Insuficienta respiratorie acuta, pneumonie virala) si a murit pe 25 aprilie. Suferea si de hipertensiune arteriala si cardiopatie ischemica cronica.

Deces 601 - O femeie de 68 de ani din judetul Vrancea. Pe 11 aprilie i s-au recoltat probe, iar pe 13 aprilie a fost primit rezultatul pozitiv. Femeia a murit pe 24 aprilie. Suferea si de insuficienta cardiaca congestiva, obezitate morbida si o boala renala cronica.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

A.G.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#morti coronavirus, #Romania morti coronavirus , #coronavirus