Inca patru romani au murit de COVID-19. Bilantul a ajuns la 685

Miercuri, 29 Aprilie 2020, ora 16:25
3859 citiri
Inca patru romani au murit de COVID-19. Bilantul a ajuns la 685
Foto: Arhiva Ziare.com

Grupul de Comunicare Strategica anunta decesul a inca patru persoane infectate cu COVI-19, bilantul ajungand astfel la 685 de morti.

Iata detaliile:

Deces nr.682 - o femeie de 66 ani, din Hunedoara. I s-au recoltat probe pe 18 aprilie si a fost internata pe 19 aprilie, la Spitalul Municipal Brad cu insuficienta respiratorie acuta; transfer la Spitalul Municipal Hunedoara, internata pe ATI. Pe 21 aprilie a venit rezultatul, iar pe 28 aprilie a murit. Comorbiditati: cardipatie hipertensiva, HTA, astm bronisc, DZ tip II.

Deces nr. 683 - un barbat de 73 ani, din judetul Bistrita-Nasaud, internat pe 13 aprilie la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud cu simptome. Pe 14 aprilie i s-au recoltat probe, iar pe 15 aprilie a venit rezultatul. Barbatul a murit pe 28 aprilie. Comorbiditati: HTA, insuficienta circulatorie vertebro-bazilara

Deces nr. 684 - o femeie, de 73 ani, din judetul Bistrita Nasaud, in cazul careia boala a deputat pe 19 aprilie, cu agravarea hemiparezei stg, dificultati la alimentatie si vorbire si s-a prezentat la CPU Beclean apoi UPU Spitalul Judetean Bistrita cu suspiciunea de accident vascular cerebral. I s-a facut computer tomograf cranian care informa accident vascular cerebral. Apoi a revenit la Spitalul Beclean, unde a fost internata din 21 aprilie. A prezentat evolutie stationara neurologic, iar pe 27 aprilie a prezentat febra, dispnee si a fost trimisa la UPU Bistrita in ATI unde a fost intubata. S-au recoltat probe pe 27 aprilie, iar pe 28 aprilie a fost primit rezultatul, zi in care a si murit. Comorbiditati: status post-accident vascular cerebral, Hipertensiunea arteriala, Infarct miocardic acut in antecedente, dementa vasculara.

Deces nr. 685 - un barbat, de 72 ani, din judetul Hunedoara, internat pe 11 aprilie la

Spitalul Brad, cu tuse, febra, fatigabilitate. A fost transferat la Spitalul Judetean Deva - ATI in data de 14 aprilie. Prezenta virusului a fost confirmata pe 13 aprilie, iar pe 29 aprilie barbatul a murit. Comorbiditati: neoplasm de colon operat, Hipertensiunea arteriala, anemie secundara.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre pandemia de coronavirus

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#morti coronavirus, #Romania morti coronavirus , #coronavirus