Lista spitalelor care preiau pacienti COVID-19 din Prahova a fost suplimentata

Marti, 20 Octombrie 2020, ora 11:19
4053 citiri

Lista spitalelor din Prahova care preiau pacienti COVID-19 a fost suplimentata prin ordin al ministrului Sanatatii, doua unitati private fiind introduse in circuitul de gestionare a cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Potrivit datelor furnizate, marti, de prefectul judetului Prahova, Cristian Ionescu, prin ordinul ministrului Sanatatii, publicat luni in Monitorul Oficial, intra in acest circuit Dentirad Hospital Plopeni si Sfanta Sofia Hospital Med Baltesti.

Cele doua unitati pun la dispozitia autoritatilor 30 de paturi pentru cazurile usoare si medii ale infectiei cu virusul SARS-CoV-2.

Astfel, conform ordinului citat, cazurile de COVID-19 sunt gestionate in judetul Prahova prin Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti - cu Sectia de Boli Infectioase, Sectia de Pneumologie si ATI, Spitalul Campina, care este spital suport, Spitalul de Boli Pulmonare Breaza, Spitalul de Psihiatrie Voila, Spitalul General CF Ploiesti, Spitalul de Pneumoftiziologie Drajna, Spitalul de Obstetrica Ginecologie Ploiesti, toate centrele de dializa care au tura suplimentara distincta si spitale private Patrick Medical Center, Dentirad Hospital si Sfanta Sofia Hospital Med.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Cum să faci curățenie fără să-ți pui sănătatea în pericol
Mișcări și rotiri controlate, dar și pauze la fiecare 45 de minute... Acestea sunt doar două dintre recomandările specialiștilor pentru cei care au demarat maratonul curățeniei înainte de...
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Cum s-a „răzbunat” un bărbat părăsit de soție pentru că era prea gras: ”A fost o lovitură devastatoare” FOTO
Un bărbat a fost părăsit de soție pentru că era „prea gras”. După această lovitură, el și-a schimbat în totalitate stilul de viață. Stephen Ringo cântărea în momentul...
#coronavirus, #ministru, #sanatate, #lista, #spitale, #pacienti, #supliment , #coronavirus
Comentarii