MAE: 77 de cetateni romani, repatriati din Regatul Tarilor de Jos

Sambata, 27 Iunie 2020, ora 19:55
4264 citiri
MAE: 77 de cetateni romani, repatriati din Regatul Tarilor de Jos
Foto: Facebook/Tarom

MInisterul Afacerilor Externe (MAE) a anuntat, sambata seara, repatrierea a 77 de cetateni romani din Regatul Tarilor de Jos.

"In continuarea demersurilor intreprinse pentru facilitarea revenirii in tara a cetatenilor romani aflati in strainatate si care au fost afectati de masurile de restrangere a transportului aerian adoptate in contextul gestionarii pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de 26 iunie, au revenit in tara 77 de cetateni romani din Regatul Tarilor de Jos, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor si ale Ministerului Afacerilor Interne", a transmis, sambata seara, MAE.

Printre cetatenii romani care au revenit in tara se regasesc cetateni romani care se aflau in imposibilitatea de a-si prelungi sederea pe teritoriul Regatului Tarilor de Jos, precum si un caz medical.

Repatrierea a fost asigurata cu o cursa aeriana speciala operata de compania Tarom, pe ruta Bucuresti-Amsterdam-Bucuresti.

Demersurile autoritatilor romane au permis si revenirea unor cetateni straini rezidenti in Romania, respectiv doi cetateni americani, un cetatean italian, un cetatean olandez si un cetatean britanic.

Bancul Zilei: Ce gogoși mai bagă românii la telefon
Bancul Zilei: Ce gogoși mai bagă românii la telefon
Doi vecini Ia telefon: - Ce faci, Ioane? - Bine. În Maldive! - În Maldive? Ce faci acolo? - Vacanță, distracție. Mai o plajă, mai un cocktail, mai un sushi. Tu? - Eu în...
Câți români mănâncă în fiecare zi carne. Interesul pentru alimentaţia pe bază de plante, în creștere
Câți români mănâncă în fiecare zi carne. Interesul pentru alimentaţia pe bază de plante, în creștere
Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de plante, arată un rezultatele unui studiu de...
#repatriere, #romani, #MAE, #regatul tarilor de jos , #coronavirus