Ziare.com

OFICIAL. Reguli pentru romanii care ajung in Marea Britanie dintr-un stat care nu se afla pe lista celor exceptate de la restrictii de calatorie

Vineri, 03 Iulie 2020, ora 22:59

   

OFICIAL. Reguli pentru romanii care ajung in Marea Britanie dintr-un stat care nu se afla pe lista celor exceptate de la restrictii de calatorie
Autoritatile austriece au inchis spatiile de cazare de la ferma de sparanghel vizata de sesizarile Ambasadei Romaniei la Viena, ca urmare a neindeplinirii standardelor si a conditiilor de igiena, informeaza, vineri, Ministerul Afacerilor Externe.

"In continuarea precizarilor de presa transmise in data de 19 iunie 2020, cu privire la situatia unor cetateni romani care isi desfasoara activitatea in cadrul unei ferme agricole din landul Austriei Inferioare, Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca, in urma evaluarilor efectuate de catre autoritatile austriece la ferma Spargel Sulzmann - Marchfeldspargel und erntefrische Erdbeeren, ca urmare a sesizarilor transmise de catre Ambasada Romaniei la Viena, prin intermediul consulului si atasatului pe probleme de munca din cadrul misiunii diplomatice, Camera de Munca a landului Austria Inferioara a dispus inchiderea spatiilor de cazare de la ferma de sparanghel, pe fondul neindeplinirii conditiilor de igiena si a standardelor de cazare", adauga sursa citata.

MAE reitereaza recomandarea ca cetatenii romani care se confrunta cu situatii in care le sunt incalcate drepturile sa sesizeze, in timp util, atat misiunea diplomatica sau oficiul consular cel mai apropiat pentru solicitarea de asistenta consulara, cat si autoritatile competente din statul de resedinta pentru facilitarea luarii masurilor care se impun, in conformitate cu legislatia aplicabila in materie.

Pe 19 iunie Ministerul Afacerilor Externe anunta ca, in urma aparitiei in mass-media a unor informatii cu privire la situatia unor cetateni romani care isi desfasoara activitatea la o ferma agricola din landul Austriei Inferioare si care semnalau conditii dificile de munca si nerespectarea de catre angajator a clauzelor contractuale, Ambasada Romaniei la Viena s-a autosesizat si a intreprins demersuri, in regim de urgenta, atat pe langa autoritatile locale, cat si pe langa sindicatele specifice, solicitand verificarea aspectelor semnalate si remedierea acestora.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 14240 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

intrebare pentru "sursa: ziare.com"......

...ce legatura exista intre "Reguli pentru romanii care ajung in Marea Britanie" si "Autoritatile austriece au inchis spatiile de cazare de la ferma de sparanghel vizata de sesizarile Ambasadei Romaniei la Viena" ?
===========
"OFICIAL. Reguli pentru romanii care ajung in Marea Britanie dintr-un stat care nu se afla pe lista celor exceptate de la restrictii de calatorie
Vineri, 03 Iulie 2020, ora 22:59
Autoritatile austriece au inchis spatiile de cazare de la ferma de sparanghel vizata de sesizarile Ambasadei Romaniei la Viena, ca urmare a neindeplinirii standardelor si a conditiilor de igiena, informeaza, vineri, Ministerul Afacerilor Externe...."
sursa: ziare.com
=======================
concluzia este evidenta: "sursa: ziare.com" doarme'n cizme si nu este in stare sa realizeze ca Marea Britanie si Austria NU sunt unul si acelas lucru !!!!!!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor