Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nunta fiului fostului adjunct al Politiei Bihor, sparta de DSP. Erau mai multi invitati decat cei acceptati de lege

Marti, 13 Octombrie 2020, ora 16:04
2930 citiri
Nunta fiului fostului adjunct al Politiei Bihor, sparta de DSP. Erau mai multi invitati decat cei acceptati de lege
Nunta a fost sparta de politie FOTO Pixabay.com (generica)

Politistii oradeni au deschis un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce, sambata seara, 10 octombrie 2020, in timpul unui control pe tema respectarii masurilor de prevenire a Covid-19, au gasit 350 de persoane pe terasa si in sala de evenimente a unui salon din oras.

Cu totii erau invitati la petrecerea organizata tocmai de fostul adjunct al Politiei Bihor, Eugen Boc, pentru a celebra nunta fiului sau, scrie eBihoreanul.ro.

Numarul depasise cu mult cel acceptat de normele legale care prevad ca la astfel de eveniment au voie doar 50 de persoane in interior si cel mult 100, in exterior.

Invitatii, legitimati de politisti

Politistii, impreuna cu reprezentanti ai ITM si ai DSP Bihor, a descins la sala de evenimente in jurul orei 21, cand deja cheful era in toi.

Au cerut gazdei sa le prezinte lista cu invitati, insa comisarul sef (r) Eugen Boc, acum pensionar, a pretins ca nu are decat una incompleta, motiv pentru care politistii s-au asezat la poarta salii de evenimente, unde i-au legitimat si i-au notat pe toti cei care ieseau.

In total, spun aceleasi surse, la nunta cu pricina au fost prezente peste 350 de persoane, motiv pentru care patronii salonului de nunti au fost sanctionati cu amenda maxima, de 15.000 lei.

Dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea a transmis, marti, un comunicat de presa prin care anunta ca a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor.

"La Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea se afla inregistrat dosarul cu nr. 4160/P/2020 in care se efectueaza cercetari cu privire la infractiunea de zadarnicerea combaterii bolilor, constand in aceea ca in data de 10.10.2020, intre orele 20.30-21.30, numitul X si-a organizat o petrecere de celebrare a casatoriei la sala de evenimente Opera din municipiul Oradea, ocazie cu care au fost prezenti ca invitati un numar de circa 356 de persoane, sens in care nu a respectat masurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase", se arata in comunicatul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea.

In judetul Bihor, de la debutul pandemiei, au fost confirmate 4.152 de cazuri de COVID-19.

Fiul fostului politist a intrat in atentia opiniei publice in urma unui scandal din anul 2015. Atunci tatal sau, pe atunci adjunct al Sefului Politiei Bihor, Boc a trimis peste 100 de politisti si jandarmi, inclusiv mascati, ca sa "sparga" o petrecere la Hanul Pescarilor, la comanda fiului sau, care, baut fiind, facuse scandal si fusese dat afara din local.

Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Semnele clare care arată chiar din timpul nunții că o căsătorie nu va dura. Unul dintre ele implică tortul
Sezonul nunților se apropie. Dacă participi la astfel de evenimente în acest an, există câteva semne la care să fii atent pentru a determina dacă mariajul va dura, conform consilierului în...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#nunta, #eugen boc, #fostul sef al politiei bihor, #zadarnicirea combaterii bolilor , #coronavirus
Comentarii
P
Pauperovici
rank 1
"traditie"