Ziare.com

Peste 42.000 de persoane au fost vaccinate contra COVID-19 in ultimele 24 de ore. 101 reactii adverse raportate

de Andreea Ruxanda
Miercuri, 27 Ianuarie 2021, ora 18:16

   

Peste 42.000 de persoane au fost vaccinate contra COVID-19 in ultimele 24 de ore. 101 reactii adverse raportate
42.326 de persoane au fost vaccinate contra COVID-19 in ultimele 24 de ore, potrivit raportului prezentat de autoritati miercuri, 27 ianuarie. Unora dintre ei le-a fost administrata prima doza, iar altora a doua. Mai mult, s-au inregistrat 101 reactii adverse, comune si usoare.

Situatia vaccinariiDoze administrate  • Numar de doze administrate de vaccin impotriva COVID-19 Pfizer BioNTech (in ultimele 24 de
  • ore): 42.326, la un numar de 42.326 persoane din care:


- 25.718 persoane vaccinate cu 1 doza;

- 16.608 persoane vaccinate cu 2 doze.

Numarul total al dozelor administrate  • Numar total de doze administrate de vaccin impotriva COVID-19 Pfizer BioNTech (incepand cu
  • data de 27 decembrie 2020): 570.704, la un numar de 513.429 persoane din care:


- 456.154 persoane vaccinate cu 1 doza;

- 57.275 persoane vaccinate cu 2 doze.

Reactii adverse inregistrate  • Numar total de reactii adverse inregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (in ultimele 24 de ore):


101 reactii comune si minore, din care:

- 16 reactii de tip local;

- 85 reactii generale.

Numarul total al reactiilor adverseNumar total de reactii adverse inregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (incepand din 27 decembrie 2020):

1.384 reactii comune si minore, din care:

- 403 reactii de tip local cu durere la locul injectarii;

- 981 reactii generale (febra, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie).

Doua reactii adverse sunt in curs de investigare.

Citeste si:

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1882 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Bășini cu Coronavirus si vaccinuri

Mi se pare ciudat si sinistru faptul că firmele care au experiență de zeci de ani in fabricarea vaccinurilor - Institutul Pasteur de peste un secol iar Merck a fost inființată in 1891-, renunță la realizarea unuia contra Covid-19, in schimb Pfizer și Moderna (care se laudă că a "descoperit" vaccinul in cateva ore!), firme care NU AU REALIZAT VACCINURI VREODATĂ, au umplut pămantul cu ele, sunt aleșii Uniunii Europene, ai SUA, Israel etc.Se re-intensifică prezența in spațiul public a influencerilor vaccinurilor produse de Pfizer/Biontech și Moderna, cu toată minciuna sfruntată că produsele respective ar fi gratuite și sigure și eficiente (chit că se inregistrează tot mai multe efecte adverse si multi morti, iar producătorii au inceput să iși suspende activitatea in unele centre europene de producție și să aibă mari intarzieri in livrare). Pfizer, BionTech și Moderna sunt societăți comerciale. Idiotii din guWerner fac reclamă asiduă și pe față vaccinurilor (și, implicit, brandurilor) acestor societăți, la tv, la radio și peste tot in spațiul public.
Și OMS este societate comercială de facto, de vreme ce a ajuns agentul publicitar al Big Pharma și obiectul controlului exercitat de Bill Gates. Idiotul guWerner, Rafila (ca, de altfel, și "comandantul acțiunii" Arahat) ne prezintă OMS ca autoritatea supremă a lumii, "recomandările" de la OMS fiind literă de Evanghelie sau verset de Coran. Chit că recomandările și studiile se schimbă mai frecvent ca gențile sau pantofii de damă - e de ajuns să vă reamintiți povestea testelor PCR sau a remdesevirului, total schimbată de vreo trei ori in decurs de 10 luni de "sfinții" de la OMS.care ar fi caștigul pentru vaccinarea in masă a populației? Noi restricții? Explozie de noi cazuri? Sute de infectări Covid DUPĂ vaccinare?
Pare că e un gheșeft, nu un caștig pentru sănătatea publică.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor