Primarul municipiului Calarasi a murit de COVID-19

Luni, 12 Octombrie 2020, ora 10:06
10471 citiri
Primarul municipiului Calarasi a murit de COVID-19
Daniel Dragulin / Facebook.com

Daniel Dragulin, primarul in functie al municipiului Calarasi, a murit in aceasta dimineata, dupa ce a fost infectat cu coronavirus.

Daniel Dragulin avea 59 de ani si s-a infectat cu SARS-Cov-2 in timpul campaniei electorale. De altfel, acesta a anuntat in doua randuri ca a intrat in autoizolare dupa ce a intrat in contact cu persoane infectate. Ultima saptamana nu a reusit sa sustina campania electorala, pentru ca era contaminat.

Partidul National Liberal a transmis un comunicat prin care isi exprima condoleante. "Ne exprimam regretul fata de disparitia dureroasa a colegului nostru Daniel Dragulin, primar al municipiului Calarasi in perioada 2012 - 2020, presedinte al filialei PNL Calarasi si vicepresedinte al PNL.

Partidul National Liberal transmite condoleante familiei indoliate si va pastra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreapta in spiritul valorilor liberale nationale pentru toti cei din jurul sau.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", au scris liberalii in comunicatul remis presei.

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat si el regretul pentru pierderea colegului sau de partid. "Am aflat cu nespusa mahnire aceasta trista veste ca Dan Dragulin, bunul nostru coleg si prieten, a pierdut batalia pentru viata in spitalul Matei Bals. A fost infectat cu coronavirus. El nu a mai putut in ultima saptamana sa participe la campanie si dupa terminarea alegerilor a luptat cu boala si, din pacate, a decedat in cursul acestei dimineti. E o pierdere foarte mare pentru noi. Dan Dragulin a fost un foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite in administratie si aceasta pierdere o resimtim din greu. Transmit familiei condoleante. Regret profund", a spus Ludovic Orban.

Premierul a spus ca Daniel Dragulin avea si alte probleme de sanatate.

"Avea si alte probleme de sanatate, nu atat de grave. Domnul Dragulin era un om in putere. Nu stii niciodata ce efecte are virusul. Am tinut legatura cu domnul Streinu Cerecel permanent. Am fost informat ca a avut forme grave de manifestare si, din nefericire, s-a produs acest deznodamant", a mai declarat Orban.

Dragulin a candidat la alegerile din 27 septembrie, dar nu a reusit sa obtina un al treilea mandat. Marius Dulce, candidatul PSD la primaria Calarasi, a castigat alegerile locale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Reacție după închiderea televiziunii unui fost baron local PNL: ”Toate se plătesc. Şi bune şi rele. Cu interlopi pe urmele mele...”
Televiziunea locală din Braşov Mix TV, fondată şi deţinută de fostul baron local Aristotel Căncescu, fost şef al Consiliului Judeţean Braşov din partea PNL, a fost închisă la începutul...
#Daniel Dragulin, #PNL, #primar calarasi mort, #a murit primar calarasi , #coronavirus