BREAKING A fost identificat primul caz de infectare cu o varianta a tulpinii indiene in Romania

Joi, 29 Aprilie 2021, ora 12:45

   

BREAKING A fost identificat primul caz de infectare cu o varianta a tulpinii indiene in Romania
O persoana in varsta de 26 de ani este primul roman infectat cu tulpina indiana de coronavirus. Acesta a avut o forma usoara a bolii.

Institutul National de Sanatate Publica a informat asupra faptului ca un laborator de analize din orasul Sf. Gheorghe a identificat o varianta "indiana", B.1.617.2, la o persoana de 26 de ani, care a ajuns in Romania in urma cu aproximativ o luna.

La data recoltarii, 26.04.2021, cazul era simptomatic (tuse), cu forma clinica usoara. Persoana s-a prezentat la laborator pentru recoltare la cerere.

Conform INSP, varianta mentionata difera de cea identificata initial de PHE England care ar fi generat situatia epidemiologica actuala din India.

Totodata, Ministerul Sanatatii anunta ca este in curs de investigare un focar de SARS-CoV-2 in randul unor lucratori in constructii din Colonia Bod, jud. Brasov. Este vorba despre opt persoane sosite din India. Cinci persoane au fost confirmate cu infectia SARS-CoV-2, iar alte trei persoane sunt testate negativ.DSP Brasov a demarat de urgenta o ancheta epidemiologica, aceasta fiind inca in curs, si a dispus izolarea cazurilor identificate in Colonia Bod (fiind vorba despre forme clinice usoare).

Organizatia Mondiala a Sanatatii a transmis, marti, 28 aprilie, ca varianta indiana a coronavirusului, suspectata ca ar fi bagat India intr-o criza sanitara majora, a fost detectata in "cel putin 17 tari".
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4477 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
RTDJ
rank 5
Alte tulpini, alte vaccinuri... FĂRĂ NUMĂR !
FĂRĂ NUMĂR adaos la cifrele de afaceri, de asemenea.
Alooo
rank 5
E un virus de raceala...acelasi...Asa zise Ioha...
Si are dreptate...E aceiasi Marie cu alta palarie...
Avantul_Propasirea
rank 2
sclavii adusi la munca din india au adus si varianta lor de covid
bonus. oare de unde se pot cumpara tuburi cu oxigen?
gebeleizishelios
rank 2
Tirania e creată de obediența ta!
Laboratorul biologic din Wuhan este proprietatea Glaxosmithkline, care (accidental) este proprietar al Pfizer, acela care face vaccinul impotriva virusului care (in mod accidental) a pornit la laboratorul biologic din Wuhan și care (in mod accidental) a fost finanțat de către dr. Fauci, care (in mod accidental) promovează vaccinul!
Glaxo este (in mod accidental) gestionată de către divizia de finanțe al Black Rock, care (in mod accidental) gestionează finanțele fundației pentru o societate deschisă (fundația Soros), care (in mod accidental) gestionează entitatea franceză Axa!
Soros (in mod accidental) e proprietarul companiei germane Winterhur , care (in mod accidental) a construit laboratorul din Wuhan și care a fost cumpărată de German Allianz , care (printr-o coincidență) are ca acționar pe Vanguard , care (printr-o coincidență), este acționar al Black Rock, care (printr-o coincidență) controlează bănci centrale și gestionează aprox. o treime din capitalul de investiție global. BLACK ROCK , e deasemenea (printr-o coincidență) un acționar major al Microsoft, controlat de B. Gates, care (printr-o coincidență) este unul dintre acționarii Pfizer (care – vă reamintiți?) vinde un vaccin miraculos) și care (printr-o coincidență) este acum sponsorul numărul 1 al OMS.
Acum ințelegeți cum un liliac mort provenit dintr-o piață de animale din China a infectat Intreaga Planeta ?
Imparte cu prietenii!
Stai departe de vaccin si de vaccinati ! Oficial de la Pfizer : https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf
Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive. In ciuda numărului tot mai mare de dovezi ale rezultatelor false date de testele RT-PCR, guvernele și agențiile de sănătate continuă să le utilizeze ca pe niște standarde, pentru a lua măsuri impotriva populației!
CH 1291
rank 5
@Ghebelika. Ai publicat aceeasi aberatie la toate articolele
legate de pandemie. Chiar crez ca romanii sunt atat de fraieri incat sa creada tampeniile rusofilitice pe care le debitezi?

Am auzit ca esti lector asiduu al operelor complete ale lui Hitler. Ai terminat de citit Mein Kampf in text original? Sau citesti traducerea in chirilica?
RN
rank 5
Ai înșirat o căruță de minciuni și prostii
Laboratorul din Wuhan e al statului chinez.
GSK nu e proprietar al Pfizer.
GSK nu e administrată de Blackrock.
Fundatia Soros nu are treaba cu AXA.
Winterthur nu a construit nimic A fost o companie de asigurări desființată in 2006.

Acum ințelegeți cum prostia și minciunile lăsate neverificate pot infecta o planetă?
razvanus
rank 5
Firmele nu pot obliga angajații să facă test mereu...
Firmele la care suntem angajați nu ne pot obliga să facem teste mereu, doar că au ei frică enormă.
Cine nu se vaccineaza, nu poate pleca in străinătate. Nu facem degeaba test și vaccin!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor