Radu Moraru, realizatorul Nasul Tv, amendat in cascada de CNA pentru raspandirea de teorii ale conspiratiei si stiri false. "O sa va rapeasca copilul de la scoala, ca are COVID"

Vineri, 24 Iulie 2020, ora 12:50
11100 citiri
Radu Moraru, realizatorul Nasul Tv, amendat in cascada de CNA pentru raspandirea de teorii ale conspiratiei si stiri false. "O sa va rapeasca copilul de la scoala, ca are COVID"
Foto: Facebook/Radu Moraru

Emisiunea realizata de Radu Moraru la "Nasul TV" a primit a sasea amenda de la Consiliul National au Audiovizualului in valoare de 40.000 de lei.

In ultimele doua luni si jumatate, cuantumul sanctiunilor pentru emisiunea lui Radu Moraru s-a ridicat la 95.000 de lei, pentru afirmatii de genul: "toata planeta stie azi ca nu exista acest coronavirus ca si pandemie", "peste cadavrul meu vor baga injectiile alea in copii, injectiile alea criminale", "au spitale de copii deja pregatite", "Tataru asta care este un securist mincinos ordinar", "Deci vor sa ia toata populatia, isi fac si treaba ca ne pun sa semnam ca suntem de acord cu vaccinul, cu tot ce trebuie... obligatorii, ca ne ameninta ca ne iau cop... Nu ca ne ameninta... ne iau copiii direct de la scoala, oameni buni!".

Cu alta ocazie, Radu Moraru a afirmat: "Doi... sa puna mana pe copiii nostri... institutional... ati vazut cum se rapesc copiii din Finlanda si-n alte tari... din casa omului, de langa mama lor... si o sa vi-l rapeasca la scoala ca are COVID. Si-o sa spuna...".

Radu Moraru (50 de ani) a fost un reputat om de televiziune.

Absolvent al Facultatii de Psihologie-Sociologie, Universitatea "Hyperion", si-a inceput aventura pe sticla in anul 1993. Timp de doi ani a fost realizator TV la TVS Holding Brasov, iar in perioada 1994-1996 a fost redactor la "Evenimentul zilei".

Intre anii 1995-1996 a fost producator TVR 1, iar in perioada 1996-1997, realizator si producator emisiuni ProTV.

Din anul 1998 si pana in 2000 a fost realizator si producator Antena 1, iar din 2001 a prezentat emisiunea "Nasul" la B1 TV.

Acum are propria televiziune, "Nasul TV".

In 2008 si in 2009 a primit "Premiul TV Mania pentru Cel mai bun realizator de talk-show". In 2019, Radu Moraru a vrut sa candideze la alegerile prezidentiale, insa Biroul Electoral Central i-a respins candidatura, informeaza Adevarul.

#coronavirus, #pandemie, #Radu Moraru, #fake news, #teoriile conspiratiei, #CNA, #Amenzi, #copii, #virus, #vaccinuri , #coronavirus