Coronavirus Romania. Scaderi in linie la toti indicatorii importanti in ultimele 24 de ore: mai putin de 2.000 de cazuri noi raportate

Joi, 29 Aprilie 2021, ora 12:59

   

Coronavirus Romania. Scaderi in linie la toti indicatorii importanti in ultimele 24 de ore: mai putin de 2.000 de cazuri noi raportate
Autoritatile au emis joi, 29 aprilie, raportul referitor la situatia evolutiei imbolnavirilor cu COVID-19.

Potrivit documentului, in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 138 de decese cauzate de COVID-19.

Autoritatile au raportat 1.850 de imbolnaviri noi.

In sectiile de terapie intensiva sunt tratati 1.295 de pacienti, din totalul celor 8.892 de bolnavi de COVID-19 internati in spitalele din Romania.

Conform raportului din ziua precedenta, 28 aprilie, au fost inregistrate 2.240 de cazuri noi de SARS-CoV-2 si 150 de decese. Numarul pacientilor de la ATI a ajuns la 1.325.


Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5817 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Accidentele și coincidențele care au dus la pandemia Covid-19
Laboratorul biologic din Wuhan este proprietatea Glaxosmithkline, care (accidental) este proprietar al Pfizer, acela care face vaccinul impotriva virusului care (in mod accidental) a pornit la laboratorul biologic din Wuhan și care (in mod accidental) a fost finanțat de către dr. Fauci, care (in mod accidental) promovează vaccinul!
Glaxo este (in mod accidental) gestionată de către divizia de finanțe al Black Rock, care (in mod accidental) gestionează finanțele fundației pentru o societate deschisă (fundația Soros), care (in mod accidental) gestionează entitatea franceză Axa!
Soros (in mod accidental) e proprietarul companiei germane Winterhur , care (in mod accidental) a construit laboratorul din Wuhan și care a fost cumpărată de German Allianz , care (printr-o coincidență) are ca acționar pe Vanguard , care (printr-o coincidență), este acționar al Black Rock, care (printr-o coincidență) controlează bănci centrale și gestionează aprox. o treime din capitalul de investiție global. BLACK ROCK , e deasemenea (printr-o coincidență) un acționar major al Microsoft, controlat de B. Gates, care (printr-o coincidență) este unul dintre acționarii Pfizer (care – vă reamintiți?) vinde un vaccin miraculos) și care (printr-o coincidență) este acum sponsorul numărul 1 al OMS.
Acum ințelegeți cum un liliac mort provenit dintr-o piață de animale din China a infectat Intreaga Planeta ?
Imparte cu prietenii!
Stai departe de vaccin si de vaccinati ! Oficial de la Pfizer : https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf
Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive. In ciuda numărului tot mai mare de dovezi ale rezultatelor false date de testele RT-PCR, guvernele și agențiile de sănătate continuă să le utilizeze ca pe niște standarde, pentru a lua măsuri impotriva populației!
razvanus
rank 5
Nu suntem obligați să ne testăm
Firmele la care suntem angajați nu ne pot obliga să facem teste mereu, doar că au ei frică enormă.
Cine nu se vaccineaza, nu poate pleca in străinătate. Nu facem degeaba test și vaccin!
cartophil
rank 5
134 de morti. Pe astia nu poti sa-i ascunzi. Deci stam in
continuare rau. Dar noi suntem linistiti, inainte de Paste. Si, desi stam rau, deja nu se mai respecta nici o regula si urmeaza marea relaxare. Asa ca o sa murim in continuare, jumatatea de an de acum inainte, mai bine de 100 de romani pe zi de Covid. Ce conteaza ca o sa moara 60.000 de oameni in loc de 30.000, in final ???? Clasa politica sa traiasca bine......
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor