"Coruptia iti ucide viitorul!", concurs cu premii organizat de Ambasada SUA la Bucuresti

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 11:02
3625 citiri
"Coruptia iti ucide viitorul!", concurs cu premii organizat de Ambasada SUA la Bucuresti
Foto: Ambasada SUA la Bucuresti

Trei zile mai au la dispozitie cei care doresc sa se inscrie in concursul "Coruptia iti ucide viitorul!", organizat de Ambasada SUA la Bucuresti, la care premiile constau in tablete si carduri de memorie.

"Crezi ca fenomenul coruptiei iti afecteaza viata si are consecinte asupra viitorului Romaniei? Vrem sa te ajutam sa iti faci cunoscut mesajul si te invitam sa participi la concurs. Cautam imagini impresionante, frapante, care sa le transmita celor care le privesc mesajul: 'Coruptia iti ucide viitorul!'", se arata in comunicatul postat pe site-ul Ambasadei SUA la Bucuresti.

Este vorba despre un concurs de afise care se incheie pe 28 februarie 2015, la ora 23:59, si la care imaginile cele mai sugestive vor fi premiate cu una dintre cele trei tablete Google Nexus 9 sau unul dintre cele 20 de carduri de memorie Kington de 32 GB, clasa 10 oferite de organizatori.

"In plus, daca lucrarea ta se numara printre cele selectate, va fi inclusa intr-o expozitie ce va ajunge in toate cele noua centre American Corner din intreaga Romanie, inclusiv in Bucuresti, si va fi prezentata pe paginile de Facebook si internet ale Ambasadei", se mai arata in comunicatul citat.

"Conform unui sondaj realizat de ONU in 2014, 72% dintre participantii din intreaga lume, persoane cu varsta de maxim 34 de ani, sunt de parere ca prin coruptie se limiteaza oportunitatile generatiei lor. Mai mult, 40% dintre cei care au raspuns la sondaj considera coruptia un pericol pentru locul de munca, familia sau siguranta lor sau a cunoscutilor", precizeaza organizatorii concursului.

Conditii de participare:

La concurs pot participa doar cetateni romani care locuiesc in Romania, persoana care trimite afisul fiind singura eligibila pentru premiu.

De asemenea, angajatii Guvernului SUA si membrii familiilor acestora nu pot participa la acest concurs.

Cum te inscrii?

Realizeaza un afis in format A3 (rezolutie 300 dpi), cu tema "Coruptia iti ucide viitorul!" Afisul trebuie sa fie lucrarea ta originala.

Trimite afisul in format. jpeg la o rezolutie de 300 dpi la infobuch@state.gov, pana pe 28 februarie 2015, la ora 23.59. Te rugam sa denumesti fisierul cu numele tau intreg. La primirea lucrarii, ti se va trimite un e-mail de confirmare. Daca nu primesti e-mail, suna la 021-200-3704 pentru a afla cum sa re-trimiti lucrarea.

Odata ce trimiti un afis, acesta este considerat participant la concurs si nu il poti modifica, edita sau inlocui. Poti trimite cel mult cinci modele de afise, insa unul singur va fi eligibil pentru un premiu. Inscrierea la concurs se considera o acceptare implicita a Regulamentului Oficial.

Competitia are reguli foarte stricte referitoare la continutul lucrarii, printre care faptul ca afisul nu poate include continut explicit sau sugestiv sexual sau continut defaimator despre vreun grup etnic, rasial, de gen, religios, profesional sau de varsta ori despre persoanele cu dizabilitati, sa nu fie sau pornografic si sa nu contina nuditate; sa nu promoveze alcoolul, drogurile, tutunul, armele sau folosirea acestora sau alte activitati care pot parea periculoase sau anumite mesaje politice; sa nu defaimeze, sa nu reprezinte in mod necorespunzator si sa nu contina comentarii denigratoare despre alte persoane sau companii; precum si sa nu prezinte si sa nu identifice in niciun fel minori cu exceptia cazului in care participantul este parintele sau tutorele legal al minorului.

De asemenea, pe site-ul Ambasadei SUA la Bucuresti sunt prezentate foarte clar toate detaliile cu privire la termenii utilizati si drepturile de autor.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#concurs afise coruptie Ambasada SUA, #coruptia ucide viitorul concurs , #coruptie