Spaga de criza pentru magistratii corupti - De la oi si vaci, pana la whisky si cafea

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 09:27
2334 citiri
Spaga de criza pentru magistratii corupti - De la oi si vaci, pana la whisky si cafea

Spaga pe care a primit-o seful Parchetului de pe langa Judecatoria Ghoergheni, Majeczki Izabella, a surclasat bunurile primite pana acum de magistartii corupti.

In top conducea Lora Constantinescu, care a primit doua cartuse de tigari Kent si 3.000 de lei, relateaza Evenimentul Zilei.

Majeczki Izabella, arestat de altfel pentru 29 de zile, este acuzata de procurorii anti-coruptie ca a primit spagi inedite pentru a inchide mai multe dosare. Magistratul "a pretins si a primit" doua vaci, trei oi, doi miei, o sacosa cu dulciuri si bauturi energizante, dar si un curcan bio.

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri ca Majeczki Izabella sa petreaca urmatoarele 29 de zile in arest preventiv. Cel care intermedia spagile, Toma-Carol Szabo, nu are voie sa paraseasca tara.

Spaga, livrata iubitului

Potrivit procurorilor DNA, animalele au fost livrate de doi ciobani, tata si fiu, cercetati la randul sau pentru fapte cu violenta. Animalele au ajuns la iubitul magistratei, Toma-Carol, cel care tinea legatura cu mituitorii. Curcanul bio si sacosa cu alimente au fost date de omul de afaceri Sandor Pongracz direct magistratei.

Nu este insa singurul caz de mita... alimentara. Senatorul PSD de Giurgiu, Niculae Badalau, a primit 200 de pulpe de pui, 200 bucati piept de pui si 20 kg ficat de pasare.

Magistratii raman insa campionii spagilor penibile, mai scriu jurnalistii de la EVZ, care fac o trecere in revista a magistratilor care au primit mita in alimente.

Lora Constantinescu, prim-procuror adjunct la Buftea, acuzata ca a primit 3.000 de lei si doua cartuse de tigari pentru a inchide un dosar.

Ghenadie Ciobanu, fostul prim-procuror de la Harlau (Iasi), este cercetat pentru ca ar fi primit necuvenit vin, picioare de oaie, carne de porc si oua.

Tomita Neagu, fostul primprocuror de la Cornetu, a primit un sejur de aproape 3.300 de euro la Beverly Hills si un LCD de 8.300 de lei.

Procurorul-sef Viorel Vasile de la Caras - Severin, a fost condamnat definitiv la zece luni de inchisoare dupa ce a primit bani, dar si doua pungi cu ciuperci si o capra sacrificata.

Rita Branga, fostul prim - procuror de la Podu Turcului, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu executare pentru ca a primit o sticla de whisky Jack Daniels si un pachet cu cafea Lavazza Oro, pentru a inchide un dosar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#magistrati corupti mita alimente, #cafea animale mita procurori , #coruptie
Comentarii
Poza rieu
rieu
rank 1
da gainarii fac puscarie,iar felix puscariabilul e liber
Poza MosCraciun
MosCraciun
rank 5
Este evident ca toti spagarii nu sint "veterinari" iubitori de