Raport COVID 15 octombrie 2021 Crește numărul deceselor. În stare gravă sunt 1.729 de pacienți
Stiri / covid 15 octombrie 2021
Autoritățile au emis vineri, 15 octombrie, un nou buletin informativ privind evoluția pandemiei în România, în ultimele 24 de ore. Astfel, au fost înregistrate 15.828 de cazuri noi și 365 de decese. Numărul pacienților internați în secțiile de terapie intensivă a ajuns la 1.729, dintre care 38 minori. În urmă cu o zi, joi, ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei covid 15 octombrie 2021 . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: covid 15 octombrie 2021.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - covid 15 octombrie 2021, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.