Raport COVID 20 octombrie. 423 de decese raportate și peste 17.000 de cazuri depistate în ultimele 24 de ore
Stiri / covid 20 octombrie 2021
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, cu două ore mai devreme decât de obicei, că miercuri, 20 octombrie, vor fi raportate 423 de decese, din care nouă anterioare, și 17.158 de cazuri noi de infectare COVID, în ultimele 24 de ore. “Potrivit datelor existente la nivelul Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI), la data de 20 octombrie 2021, ora 10, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 17.158 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 423 decese dintre care 9 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13”, se arată în informarea de presă a autorităților. Raportul integral urmează să fie prezentat în buletinul de la ora 13. Raportarea situației zilnice privind situația epidemiologică în România se face în mod obișnuit la ora 13, însă oficialii au decis să transmită o parte din informații în ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei covid 20 octombrie 2021 . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: covid 20 octombrie 2021.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - covid 20 octombrie 2021, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Stiri