UPDATE Femeia carbonizata gasita intr-o valiza aruncata pe camp avea intre 15 si 25 de ani

Sambata, 31 Octombrie 2020, ora 16:58
17605 citiri
UPDATE Femeia carbonizata gasita intr-o valiza aruncata pe camp avea intre 15 si 25 de ani
FOTO Pixabay.com

Cadavrul carbonizat al unei femei a fost descoperit vineri seara, 30 octombrie 2020, pe un camp, intr-o valiza. Incendiul a fost observat de o persoana, care a sunat la 112 si a anuntat ca a vazut flacari pe DN6, intre localitatile Ghimpati si Valea Plopilor, din Giurgiu. Pentru elucidarea cazului au fost trimisi si criminalisti de la Bucuresti.

UPDATE 16.55 Victima ar fi avut intre 15 si 25 ani si circa 1.65 metri inaltime, constitutie astenica, par saten inchis sau negru. Ea ar fi fost legata cu sarma si ar fi fost deja moarta cand a fost pusa in valiza si incendiata, sustin surse judiciare, citate de News.ro, dupa efectuarea autopsiei.

UPDATE 16.06 Decesul a survenint, cel mai probabil, din cauza socului hemoragic.

UPDATE 13.15 Cercetarea la fata locului a fost finalizata. Surse spun ca trupul femeii ar fi fost legat cu sarma. Soferul unui TIR a sunat la 112. Acesta a vazut flacarile atunci cand trecea prin zona.

UPDATE 12.30. Este vorba de o persoana tanara, iar anchetatorii iau in calcul varianta unei crime, potrivit unor surse.

UPDATE 12.11 Specialistii IGPR au participat si noaptea trecuta la cercetarea la fata locului. In aceasta dimineata, au fost suplimentate efectivele participante la activitati, a transmis IGPR.

UPDATE 11.59. Cadavrul carbonizat al femeii se afla pe fragmentele unei valize.

"La data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, politistii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Nr. 4 Ghimpati au fost sesizati prin SNUAU 112, de catre o persoana, cu privire la faptul ca pe DN 6, intre localitatile Ghimpati si Valea Plopilor este un incediu, iar in urma interventiei, a observat cadavrul unei persoane.

La fata locului s-a deplasat o echipa operativa complexa, condusa de catre procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat in procent de 90%", a transmis Politia, intr-un comunicat de presa.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Giurgiu in vederea efectuarii autopsiei si stabilirii cauzei decesului.

Cercetarile continua in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul. Seful Politiei Romane a trimis la Giurgiu si politisti de la Investigatii Criminale din Bucuresti.

"Din dispozitia Inspectorului General al Politiei Romane, o echipa de specialisti din cadrul I.G.P.R. (Directia de Investigatii Criminale si Institutul National de Criminalistica) se deplaseaza in judetul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, in cadrul anchetei", a mai aratat politia.

- Stire in curs de actualizare-

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Strangulatorul din Petroșani, prins după două luni. Abia fusese eliberat din închisoare. A stat după gratii pentru o crimă asemănătoare
Strangulatorul din Petroșani, prins după două luni. Abia fusese eliberat din închisoare. A stat după gratii pentru o crimă asemănătoare
Un bărbat de 57 de ani din Petroșani, condamnat în trecut pentru uciderea unei prostituate, a fost reținut, din nou, pentru crimă. Trupul victimei a fost găsit după două luni, pe un teren...
Explozii puternice pe un aerodrom militar din Crimeea unde rușii au staționate elicoptere de atac VIDEO
Explozii puternice pe un aerodrom militar din Crimeea unde rușii au staționate elicoptere de atac VIDEO
Explozii puternice și un incendiu au avut loc miercuri dimineață, 17 aprilie, în orașul Djankoi din peninsula Crimeea anexată de ruși, relatează Kiev Independent. Potrivit unor canale...
#crima, #incendiu, #femeie arsa in incendiu, #cadavru carbonizat, #dn6, #giurgiu , #crima