Crimele din Caracal: Dinca spune ca a crezut ca cele doua fete sunt prostituate si da detalii despre ce a facut cu Luiza - avocat

Sambata, 03 August 2019, ora 15:39
31149 citiri
Crimele din Caracal: Dinca spune ca a crezut ca cele doua fete sunt prostituate si da detalii despre ce a facut cu Luiza - avocat
Foto: Remus Badea/Mediafax/Hepta.ro

Avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, a declarat ca principalul suspect in cazul Caracal nu isi aminteste culoarea parului Luizei, insa clientul lui a sustinut in fata anchetatorilor ca fata a mers de buna voie cu el si ca a crezut ca ambele fete sunt prostituate.

Dinca nu a spus ca ar fi ars si trupul Luizei.

"Anchetatorii continua acum perchezitia si cauta probe. Vor sa vada daca s-au mai comis si alte infractiuni si ce probe exista in legatura cu ceea ce exista in momentul de fata, cu cele doua omoruri pe care le-a recunoscut", a spus avocatul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, la Antena3.

In ceea ce priveste telefonul Alexandrei, aparatorul spune ca Dinca a colaborat cu anchetatorii, insa initial nu a fost crezut.

"S-au gasit acolo unde a aratat el. El vrea sa coopereze cu organul judiciar, a facut-o, a indicat din prima locul, doar ca nu a fost crezut. Ieri s-a gasit, am ajutat si eu sa se lamureasca mai clar situatia si a fost gasit telefonul Alexandrei. (...) Acolo unde a indicat inculpatul, acolo a fost gasit telefonul. Nu la el in casa, in niciun caz", a mai explicat aparatorul.

Gheorghe Dinca ar fi recunoscut ca le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza si pe Alexandra, insa nu sustine ca ar fi incinerat si trupul celei dintai fete.

"El a declarat ca ar fi ucis-o si pe ea, doar ca el nu precizeaza culoarea parului ei, adica nu isi aduce aminte. Desi s-a insistat, sustine ca nu-si aduce aminte.

Cu Alexandra, situatia este clara, dar in ceea ce priveste pe Luiza, nu este inca lamurita situatia, din punctul meu de vedere.

Dar el recunoaste doua omoruri. Adica doua fapte. (...) Nu cunosc sa fie indicat un loc in care sa fie ingropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost ingropata, din ceea ce se stie in prezent, ceea ce a declarat el.

El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar pana la momentul in care cele doua victime au decedat. El nu sustine ca ar fi incinerat si trupul Luizei", explica Lascoschi.

Avocatul a dat detalii si despre cum a intrat in contact Luiza cu Dinca.

"El sustine ca a luat-o, nu stiu locul, el oricum a precizat. Ea facea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea catre destinatia ei, dupa aceea a oprit, dupa care a plecat spre domiciliul lui.

Conform declaratiei lui, el sustine ca ea ar fi fost de acord sa-l insoteasca. Asa sustine el. Nu se cunosteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza - n.red.) . A luat-o, dupa aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a cazut si a decedat. (...)

Ancheta e de-abia la inceput, are un curs favorabil in prezent, zic eu, in ceea ce priveste aflarea adevarului. El sustine ca doar doua victime a facut, in repetate randuri a sustinut", mai arata sursa citata.

Gheorghe Dinca a mai declarat la audieri ca a crezut ca Luiza si Alexandra sunt prostituate si a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu fetele, mai spune avocatul.

"Si-a mentinut declaratiile, a dat indicii pentru a se lamuri cazul. (...) Nici Luiza, nici Alexandra nu erau prostituate. El a crezut ca sunt prostituate. Asta a fost in mintea lui. (...) A recunoscut ca a intretinut relatii sexuale (cu fetele, n.r) . Sustine ca sunt doar doua victime" a declarat aparatorul lui Gheorghe Dinca, Claudiu Lascoschi, la Digi24.

S-a descoperit un beci cu o arhitectura complicata

Anchetatorii, care efectueaza si sambata cercetari la casa lui Gheorghe Dinca, ar fi gasit un beci cu o arhitectura complicata, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate cazului.

Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut doua crime, a fost adus, sambata, la locuinta sa din Caracal, unde participa, alaturi de procurorii DIICOT, la cercetarile din Casa Groazei.

Intre timp, familia Alexandrei a aflat ca ADN-ul fetei coincide cu cel din oasele si cenusa recoltate.

Crimele din Caracal: Trei victime sunt aproape certe, exista indicii ca inca 20 de disparitii ar putea avea legatura cu Dinca

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Caracal Luiza crima viol Dinca , #crima