Cadavrul unui sirian gasit in portbagaj: Sotia si amantul au recunoscut crima

Joi, 16 Aprilie 2015, ora 13:30
8608 citiri
Cadavrul unui sirian gasit in portbagaj: Sotia si amantul au recunoscut crima
Foto: Politia Romana

Sotia lui Haj Saleh Moustafa, sirianul gasit mort in portbajaul unei masini in Capitala, si amantul acesteia au recunoscut joi ca l-au ucis pe barbat, dupa ce au fost retinuti si audiati.

Cei doi au marturisit ca au pus la cale crima impreuna si ca l-au drogat pe sirian cu somnifere inainte de a-l ucide, transmit televiziunile de stiri. Sotia a recunoscut ca i-a pus lui Moustafa Diazepam in mancare. Apoi, femeia si amantul ei l-au sufocat pe barbat.

Sotia lui Haj Saleh Moustafa si amantul acesteia au fost retinuti joi dimineata, fiind suspectati ca l-au omorat pe barbat.

Cadavrul unui sirian gasit intr-un portbagaj, in Capitala: Sotia si amantul ei, retinuti

Sotia sirianului, pe nume Andreea Maria Patrascu, este consilier la Inspectia Muncii, in Departamentul Relatii Internationale, potrivit inspectorului general de stat Dantes Nicolae Bratu.

Acesta a dezvaluit ca femeia lucreaza de multi ani in institutie si ca nu au existat niciodata probleme in legatura cu ea.

In acest dosar au fost audiate joi atat sotia sirianului, care locuieste cu fetita lor in varsta de zece ani in Bucuresti, cat si amanta lui.

Se pare ca omul de afaceri ducea o viata dubla. El avea o sotie si un copil in Bucuresti, in timp ce amanta sa, considerabil mai tanara decat el, se afla in Constanta, relateaza Evenimentul Zilei.

Sotia lui Moustafa declara in fata anchetatorilor, la scurt timp dupa ce a fost facuta descoperirea macabra din portbagaj, ca partenerul sau avea o relatie cu o femeie mai tanara din judetul Constanta. Apropiatii omului de afaceri sustin ca este vorba despre Karina Smereczinski.

Se pare ca din cauza acestei relatii extraconjugale, Andreea Patrascu inaintase divortul de Moustafa.

Karina Smereczinski lucra pentru un hotel care colabora cu una dintre firmele sirianului ucis. Camera din acest hotel in care se caza, vara, Saleh Haj Moustafa, a fost perchezitionat joi de catre anchetatori.

Cadavru gasit intr-un portbagaj: Detalii despre sotia sirianului, suspectata ca l-a ucis

Trupul lui Haj Saleh Moustafa, in varsta de 53 de ani, a fost gasit, saptamana trecuta, intr-un geamantan in portbagajul unei masini parcate pe Soseaua Pantelimon, vizavi de Sectia 9 de Politie.

Cadavru gasit intr-un portbagaj, in Capitala: Politia anunta cine e victima

Politistii au fost anuntati de mai multi muncitori care efectuau o lucrare in zona si au simtit un miros ciudat. Trupul barbatului se afla intr-o stare avansata de putrefactie.

Surse judiciare declarau saptamana trecuta ca, in urma autopsiei, nu s-ar fi gasit semne de violenta pe trupul victimei in urma autopsiei.

Haj Saleh Moustafa se afla in Romania de circa 20 de ani si avea un copil in varsta de noua ani cu femeia care l-a fi ucis. El a fost dat disparut la sfarsitul lui 2014.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#sirian ucis sotie amant, #sirian sotie amant recunoscut crima , #crima