Crimele din Caracal: Anchetatorii au cautat telefonul Luizei intr-un lan de floarea-soarelui UPDATE

Sambata, 03 August 2019, ora 19:59
7086 citiri
Crimele din Caracal: Anchetatorii au cautat telefonul Luizei intr-un lan de floarea-soarelui UPDATE
Foto: captura tv

Anchetatorii cauta, sambata, noi probe in cazul crimelor din Caracal intr-un lan de floarea-soarelui pe marginea drumului care leaga Caracalul de Craiova. Oamenii legii se folosesc de detectoare de metal si au luat la pas terenul de la marginea soselei.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca in lanul de floarea sorealui este cautat telefonul Luizei, pe care Gheorghe Dinca ar fi declarat ca l-a aruncat in acel loc.

La cautari participa si familia Luizei. Unul dintre apropiatii fetei disparute in aprilie crede ca este foarte tarziu sa se faca acest lucru.

"Cauta telefonul fetei. Nici nu au ajuns pana aici, eu va garantez ca nu a ajuns aici. Il cauta degeaba. Dupa patru luni de zile cauta telefonul fetei aici. De ce nu l-au cautat cu o saptamana - doua dupa, dupa patru luni de zile ce sa mai gaseasca?", spune un apropiat al familiei Luizei, care participa la cautari.

UPDATE Anchetatorii au finalizat, sambata seara, cercetarile din lanul de floarea-soarelui.

Dupa mai bine de o ora de verificari, ofiterii s-au retras, fara sa fi gasit telefonul fetei, care ar fi fost singura proba directa ce ar fi dus la incriminarea lui Gheorghe Dinca, pe langa propria declaratie.

Locul a fost cel indicat de Gheorghe Dinca. Acesta le-a spus ca a arucnat telefonul din masina in acea zona, in apropierea unei parcari.

Sursele citate au precizat ca in timpul audierilor, Gheorghe Dinca pare ca vrea sa colaboreze, dar nu da indicii foarte clare.

A doua zi de perchezitii la casa lui Dinca

Anterior, anchetatorii au terminat perchezitiile la casa lui Gheorghe Dinca din Caracal, in cea de-a doua zi de cautari, dupa ce ancheta a fost preluata de structura centrala a DIICOT.

Probele au fost preluate de anchetatori si duse la sediul Politiei Caracal.

Perchezitiile in casa in care Gheorghe Dinca sustine ca a comis crimele au fost reluate vineri de procurorii DIICOT, impreuna cu expertii criminalisti.

Dupa prima zi de cautari, anchetatorii au ridicat oase, despre care nu se stie daca sunt de origine umana sau animala, precum si probe biologice. Fragmentele osoase urmeaza sa fie analizate din punct de vedere genetic si antropologic.

Vineri, in cadrul anchetei, au fost gasite in parcul din Caracal cartela SIM si telefonul Alexandrei. La aceste din urma probe, anchetatorii au fost dusi chiar de catre Gheorghe Dinca.

Crimele de la Caracal: Alexandru Cumpanasu anunta ca oasele gasite in casa lui Gheorghe Dinca apartin Alexandrei

DIICOT vine cu detalii in cazul Caracal: Cum a determinat INML ca este ADN-ul Alexandrei in casa lui Dinca

Cautarile vor fi reluate, cel mai probabil, duminica.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#crime Caracal telefon Luiza lan , #crima